Elena Lasconi face dreptate orașului în care este primar. Va organiza un referendum

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursă foto: Facebook (Elena Lasconi)
Sursă foto: Facebook (Elena Lasconi)

Elena Lasconi va organiza în Câmpulung Muscel un referendum pentru a aduce modificări localității.

Elena Lasconi a anunțat de Ziua Iei că ia atitudine și organizează un referendum pentru a schimba numele localității pe care o administrează. 

”Cine suntem noi? Câmpulung? Câmpulung Muscel? În numele dragostei pentru acest pământ binecuvântat, de Ziua Iei, din respect pentru toți, cu iubire pentru portul popular unic, cu recunoștință pentru personalitățile muscelene și istoria noastră vă anunț că încep demersurile pentru REFERENDUM. Scopul: să facem dreptate, să schimbăm denumirea municipiului Câmpulung în Câmpulung Muscel”, a scris fosta jurnalistă pe pagina sa de socializare.

Primarul Sectorului 6, ironii la adresa lui Clotilde Armand: Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a publicat o postare acidă la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ciutacu a ironizat-o pe Clotilde pentru faptul că s-a lăudat că serviciul de ridicare mașini din Sectorul 1 a devenit vedetă pe rețele de socializare pentru că a luat pe sus un bolid Ferrari.

„Fac ceva greșit, ceva îmi scapă. De când am venit primar am înființat de la zero un serviciu de ridicare de mașini. Cu regulament nou, cu resurse alocate, am identificat mii de rable pe care le-am notificat (știți procedura aceea de 7 luni), am făcut rost de teren pentru depozitare, contracte cu remat-ul etc. Ce-i drept, ne-am focalizat pe mașinile abandonate. Noi am ridicat cca. 1200 și alte mii au fost luate de pe spațiul public de către proprietari în urma notificărilor (iminența ridicării). Acum avem o baza de date cu încă 1500 de mașini ce așteaptă să facă sorocul și să le ducem la remat. Ce vreau să spun... al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook. Vezi postarea și citește reacția lui Clotilde Armand AICI

Nicușor Dan, nou atac la adresa Gabrielei Firea

Primarul Capitalei Nicușor Dan i-a transmis din nou un mesaj dur ministrului Familiei și Tineretului Gabriela Firea, fost edil al bucureștenilor în perioada 2016-2020, cu privire la stimulentul financiar pentru constituirea familiilor în plan local, respectiv pentru tinerii bucureșteni care se căsătoresc.

"Am primit o solicitare din partea prefectului Capitalei pentru a răspunde unei adrese de la Ministerul Familiei,Tineretului și Egalității de Șanse, condus de Gabriela Firea, cu privire la stimulentul financiar pentru constituirea familiilor în plan local, adică pentru tinerii bucureșteni care se căsătoresc”. Citește continuarea postării lui Nicușor Dan AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel