Cum arată meniul zilnic al prinţesei Kate Middleton

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii

A fost dezvăluit secretul formei fizice de invidiat a Ducesei de Wales, prinţesa Kate Middleton. Iată ce mănâncă aceasta în fiecare zi. 

Micul dejun

Prinţesa de Wales este, se pare, o mare fană a ovăzului, astfel că la micul dejun serveşte un bol de porridge, o mâncare din ovăz. Acest fel de mâncare este recomandat şi înaintea exerciţiilor fizice, pentru că eliberează multă energie în organism. De altfel, despre Kate se ştie că îi place să alerge, să joace tenis şi să participe la Cross-fit. 

În afară de ovăz, prinţesa îşi începe ziua şi cu un smoothie verde. Acesta conţine kale, spirulină, matcha, spanac şi afine, scrie Harper's Bazaar

Prânz

Kate Middleton preferă un prânz uşor, abundent în ingrediente crude şi care este complet vegetarian. Astfel, acesta conţine de obicei o salată de pepene, avocado, ceapă, castravete şi brânză feta. Ea mai mănâncă kebab de legume, dar şi curry de linte. 

Gustări 

Prinţesa mănâncă şi între mese. Şi atunci, însă, preferă fructe sau legume crude, precum şi fructe de goji. Este şi un mare fan al popcornului. 

Deşi alimentaţia prinţesei s-a schimbat de când a devenit membru al Familiei Regale, ea încă se mai poate bucura de mâncărurile preferate din copilărie. Unui copil de la spitalul Great Ormand Street i-a spus că mânca foarte multe măsline în copilărie, aşa că este posibil să o facă şi acum. Chiar şi prinţesei Charlotte îi plac măslinele, aşa cum a recunoscut chiar Kate Middleton. 

Cină 

După o zi de mese bogate în legume crude, Kate se bucură de o supă tradiţională englezească sau de mâncăruri bogate în carbohidraţi. Astfel, ea mănâncă des pui la cuptor, despre care se ştie că este mâncarea preferată a prinţului William, dar îi place să gătească pizza, paste şi să facă prăjituri alături de copiii ei. 

Cu toate că membrii Familiei Regale nu mănâncă fructe de mare când sunt în străinătate, din cauza unor posibile toxiinfecţii alimentare, Kate şi William se mai abat de la protocol. Aceştia au mâncat chiar şi peşte crud, tăiat sub formă de sashimi. 

La desert, Kate preferă budinca, iar în ceea ce priveşte băutura de seară, prinţesa primeşte mai mareu de la soţul ei un gin cu apă tonică. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel