Covorul va fi curat în doar 10 minute: Folosește această soluție, dezvăluită de gospodinele pricepute

Autorul articolului: Nicoleta Baciu | Dată: 05 sep 2022, 12:13 | Categorie: Lifestyle
Covorul fi fi curat în doar 10 minute- folosește această soluție, dezvăluită de gospodinele pricepute. Sursa - pixabay.com 
Covorul fi fi curat în doar 10 minute- folosește această soluție, dezvăluită de gospodinele pricepute. Sursa - pixabay.com 

Vă explicăm cum să curățați rapid și eficient un covor murdar. Gospodinele pricepute spun că aveți nevoie de 10 minute.

Covoarele de lână sunt delicate, așa că trebuie șterse cu un burete, înmuiat în apă rece. Gospodinele pricepute spun că astfel de covoare pot reține mult praf, fiind mai murdare decât un vas de toaletă.

Folosești uscătorul de mâini? După ce vezi acest experiment, te vei răzgândi

În plus, fibrele covoarelor ascund acarieni, celulele moarte ale pielii, părul animalelor de companie,  insecte, bacterii și mucegai. De aceea covoarele trebuie spălate temeinic la fiecare șase luni. 

Pentru a curăța eficient și rapid covorul de murdărie, gospodinele cu experiență recomandă să le spălați afară sub un jet de apă, deoarece doar presiunea apei îndepărtează murdăria adunată. 

Ceaiul de piper negru este medicamentul medicamentelor: Calmează tusea, scade colesterolul și ajută la reumatism

Amintiți-vă că toate covoarele trebuie să fie complet uscate înainte de a le pune în casă. În caz contrar, vă veți confrunta cu un miros de umezeală și mucegai.

Spălarea unui covor durează aproximativ 10 minute, în funcție de dimensiunea acestuia. Dar poate dura până la jumătate de zi până se usucă complet, mai spun gospodinele.

Tacâmuri curate și strălucitoare: iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă Avem, cu siguranță, o mulțime de tacâmuri, pe care le folosim în fiecare zi. Vă dezvăluim o metodă rapidă și ușoară, pentru a curăța tacâmurile, încât acestea să strălucească.

În fiecare zi folosim furculițe, cuțite, linguri și lingurițe și este important să avem grijă de ele, ca să fie curate și strălucitoare. Este foarte simplu să curăți tacâmurile încât acestea să strălucească. Metoda este foarte simplă, iar tacâmurile vor fi curate cum nu au mai fost.  

Patru dovlecei și un cartof și cina e gata: o mâncare sățioasă și plină de vitamine

Cu siguranță, ai și tu o casă cu un set de tacâmuri argint, pe care le scoți la ocazii speciale, poate pentru o cină specială sau o aniversare. Dar știi cum le poți face să strălucească fără efort? Cu acest truc al bunicii!

Pune puțină scorțișoară în carnea tocată: transformă o mâncare banală într-o capodoperă culinară

Vă vom explica cum să faci ca tacâmurile tale să strălucească.  Nu ai nevoie de produse scumpe pentru asta. Vom folosi o tabletă pentru mașina de spălat vase și, dacă urmați pașii pe care vi-i explicăm mai jos, tacâmurile vor fi cu adevărat strălucitoare și igienizate. Ești gata să te apuci de treabă?

Vrei să scapi de mirosurile urâte din bucătărie? Nu arunca niciodată aceste resturi în chiuvetă 

Umpleți o oală cu apă, în care puneți tableta pentru mașina de spălat vase. Oala trebuie pusă pe foc. Lăsați oala pe foc până se dizolvă tableta, apoi stingeți focul. Scufundați tacâmurile în acest amestec și așteptați ca apa să se răcească.

Nu vă mai rămâne decât să scoateți tacâmurile din oală și să le clătiți. Apoi ștergeți-le cu un prosop curat și uscat. Vedeți diferența? Tacâmurile sunt curate, igienizate și strălucitoare, fără prea mut efort.

 

 

 

 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite