Cel mai frecvent vis legat de anxietate, în funcție de semnul tău zodiacal

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Christopher Ott
Sursa foto: unsplash, autor Christopher Ott

Ar putea părea întâmplător ceea ce te îngrijorează odată ce pui capul pe pernă, dar există o șansă ca semnul tău zodiacal să spună multe despre ceea ce te ține trează noaptea. 

Berbec: Ești invizibil

Berbecul este liderul rece și încrezător al zodiacului. Întotdeauna dai tot ce ai mai bun în față și speri să îi impresionezi pe cei din jur cu farmecul, priceperea și realizările tale. Nu că o faci doar pentru recunoaștere, dar cu siguranță nu strică să fii sărbătorit pentru tot ceea ce ai făcut.

Așadar, nu e de mirare că un coșmar în care ești invizibil te-ar face să intri în panică. La urma urmei, ce rost are să fii cel mai bun dacă nimeni altcineva nu poate vedea asta?

Taur: Casa ta este goală

Taurii sunt planificatorii de încredere și pragmatici ai zodiacului. Muncești mai mult decât aproape oricine și te bucuri de lucruri frumoase ca rezultat al timpului și efortului tău. Nu numai atât, dar te mândrești cu realizările tale și îți place să le oferi celor mai apropiați oameni. O teamă comună pentru dumneavoastră este că într-o zi vă veți trezi și totul va dispărea. Fie că a dispărut din senin, fie că a dispărut de sub nasul tău, nimic nu te sperie mai tare decât gândul de a o lua de la capăt.

Gemeni: Ești bântuit

Gemenii sunt petrecăreții veseli și fără griji ai zodiacului. Nu vă faceți prea multe griji pentru viitor; sunteți ocupați să trăiți momentul. Și, deși acest lucru te duce departe în viață, datorită flexibilității tale, înseamnă, de asemenea, că trecutul s-ar putea întoarce să te bântuie atunci când nu ești atent. A visa că ești bântuit poate fi un semn că ești îngrijorat, chiar și în mod subconștient, de o decizie sau o interacțiune anterioară. De asemenea, ar putea arăta că ești neliniștit de faptul că nu te ridici la potențialul tău maxim.

Rac: Ești urmărit

Racii sunt cei mai casnici din zodiac, așa că îți place să pui rădăcini oriunde te afli în viață. Odată ce găsești un loc unde te poți relaxa și fi vulnerabil, nu prea ai șanse să pleci. Aceasta este o calitate care te ajută să construiești relații și prietenii profunde cu oamenii din jurul tău. Gândul de a fi urmărit și de a fi nevoit să-ți lași în urmă securitatea este suficient pentru a te trezi transpirat. Dacă vă simțiți extrem de anxios, vă puteți aștepta să aveți problema comună a coșmarului de a nu putea fugi.

Leu: Ești abandonat

Leilor le place să se afișeze și cine te poate învinovăți? Sunteți comediantul scandalos al zodiacului. Îți place să faci spectacol și să-i faci pe ceilalți să lumineze ochii. De fapt, relațiile tale și părerile altora despre tine sunt incredibil de importante. De aceea, gândul de a fi abandonat este unul dintre cele mai rele lucruri pe care ți le-ai putea imagina. Mai rău decât să fii invizibil, ideea că nimeni nu vrea să fie în preajma ta este de coșmar!

Fecioară: Ai uitat ceva important

Fecioarele sunt planificatorii meticuloși ai zodiacului. Totul are un loc și fiecare zi are o rutină. Ești obsedat de menținerea controlului, atât de mult încât te gândești mereu la diferitele moduri în care ar putea decurge o situație. Cea mai mare frică a ta și cea mai frecventă anxietate este gândul iminent că ai uitat ceva important și nu poți să îți dai seama despre ce este vorba. Poate părea o frică simplă pentru unii, dar ideea acestui sentiment sâcâitor este suficientă pentru a trimite un perfecționist ca tine în picaj.

Balanță: Ești în apocalipsă

Balanțele sunt sociabilele iubitoare de distracție ale zodiacului, menținând întotdeauna lucrurile dezinvolte și optimiste. Îți place să te răsfeți cu toate micile plăceri ale vieții, iar dacă nu trebuie să muncești prea mult pentru a ajunge acolo, nu te vei forța mai mult decât e nevoie. Un coșmar despre prăbușirea societății sau despre faptul că trebuie să o iei de la zero într-un univers alternativ este prea mult pentru tine. Poate că ești semnul dreptății, dar tragi o linie la a fi nevoit să reconstruiești lumea la propriu.

Scorpion: Ești dezbrăcat în public

Scorpionii sunt cunoscuți pentru complexitatea și misterul lor. Îi convingi pe ceilalți că ești complet stoic, dar de fapt ești foarte sensibil și păzit pe dedesubt - atât de mult, încât ideea de a fi vulnerabil sau de a te expune este suficientă pentru a te panica. De aceea, cel mai frecvent vis de anxietate pe care îl ai este clasicul vis de a fi goală în public. Nu vrei ca oamenii să se uite la tine? Ei bine, acum toți ochii sunt ațintiți asupra ta în cea mai expusă stare a ta absolută.

Săgetător: Ești prins undeva în capcană

Săgetătorii sunt aventurierii de mare zbor ai zodiacului. Vă urmați pasiunile și căutați experiențe noi și palpitante cu orice ocazie, motiv pentru care aveți cel mai decorat pașaport dintre toate semnele. Să stai prea mult timp într-un singur loc sau să fii forțat să faci ceva ce urăști este suficient pentru a te face să vrei să tragi pătura și să nu te mai dai jos din pat. Orice vis în care ești prins în capcană sau întemnițat ar putea fi, de asemenea, un semn că te simți sufocat în situația ta actuală.

Capricorn: Te-ai întors la școală

Capricornii sunt cei ambițioși și supradotați ai zodiacului. Muncești din greu și te dedici să fii cel mai bun în tot ceea ce ți-ai propus. Nu este vorba doar despre inteligența sau abilitățile tale; este vorba despre timpul și efortul pe care îl depui pentru a-ți atinge obiectivele. Nimic nu te panichează mai tare decât gândul că te vei trezi într-o zi și va trebui să o iei de la capăt. Visele recurente că te-ai întors la școală și ai uitat să înveți pentru un examen sunt pentru tine motiv de coșmar.

Vărsător: Te îneci

Vărsătorului îi place să pretindă că emoțiile nu contează, dar oamenii ar putea fi surprinși de cât de sensibil ești. La urma urmei, ești purtătorul de apă, ceea ce înseamnă că poți empatiza întotdeauna cu ceilalți și poți înțelege lucrurile din perspectiva lor. Este greu pentru tine să vezi greutatea lumii pe umerii cuiva și să nu te simți afectat. Dacă nu ești atent, poți avea impresia că te îneci în problemele lor. Acesta este motivul pentru care cel mai frecvent vis de anxietate pe care îl ai este alunecarea sub valuri și imposibilitatea de a ieși la suprafață.

Pești: Ești singur(ă) și ai rămas blocat(ă) pe uscat

Peștii sunt îndrăgostiții dulci și visători ai zodiacului. Vă puteți bucura de viață de unul singur, dar vă simțiți mult mai bine și vă distrați mai mult atunci când sunt și alții în preajmă, fie că este vorba de un prieten, un membru al familiei, un partener sau chiar un animal de companie. Cea mai mare teamă a ta este să fii abandonat pe o insulă, singur. Visele cu ochii deschiși te pot duce doar până la un punct și, mai devreme sau mai târziu, îți va fi dor de civilizație și de vechea ta viață.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel