Ce se întâmplă dacă pui un burete în frigider: rezultatul este simplu și genial

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un burete în frigider - rezultatul este simplu și genial. Sursa - Pexels
Ce se întâmplă dacă pui un burete în frigider - rezultatul este simplu și genial. Sursa - Pexels

Salata sau merele abia cumpărate se ofilesc repede chiar dacă le-am pus în frigider. Desigur că acest lucru ne întristează. Din fericire, există un truc grozav, care ne permite să păstrăm fructele și legumele proaspete mai mult timp!

De obicei, cele mai multe fructe și legume sunt păstrate la frigider, unde își pierd  aroma și textura inițială.

Dar atenție: puteți menține fructele și legumele proaspete în frigider mai mult timp, dacă vei recurge la un truc simplu.

Ai o conservă de ton și două vinete? Prepară o omletă savuroasă și originală

Tot ce trebuie să faceți este să atașați, pe partea inferioară a sertarului frigiderului, câțiva bureți pe care îi puteți pune unul lângă celălalt, scrie tippsundtricks.co.

Rezultatul este simplu și genial: umezeala care era absorbită anterior de fructe și legume acum va fi absorbită de bureți. Acest lucru ne ajută vă păstrăm fructele și legumele proaspete și crocante pentru mult mai mult timp! 

Pizza cu prosciutto și smochine: toată aroma verii într-o singură rețetă

În plus, nu uitați că legumele și fructele pot rămâne proaspete mai mult timp dacă sunt păstrate în frigider în compartimente separate. Motivul? Fructele și legumele se strică unele de la altele dacă se suprapun.

De asemenea, nu uitați să curățați mizeria, dezordinea și să vă mențineți frigiderul organizat. Începeți prin a șterge totul din frigider pentru a crea „o pânză albă” înainte de a pune la punct un sistem organizațional mai eficient. 

Ștergeți interiorul și exteriorul frigiderului și, dacă intrați cu adevărat în adâncime, nu uitați să curățați și dedesubtul acestuia. Creați zone de frigider care se potrivesc cu obiceiurile dvs.  Dacă aveți copii, de exemplu, ați putea dori să creați o întreagă secțiune dedicată gustărilor lor. 

 

Coaja de lămâie are zeci de beneficii și utilizări

 

De asemenea, este bine să pui și un burete îmbibat cu zeamă de lămâie în frigider. Zeama de lămâie are proprietatea de a îndepărta mirosurile neplăcute. 

Deci, pentru a scăpa cu uşurinţă de mirosul neplăcut din frigider, pune în frigider, peste noapte, un burete îmbibat cu zeamă de lămâie.

Prăjitură, umplută cu cremă de fistic. O rețetă simplă pentru un desert moale și parfumat

Pune coji de lămâie în sacul de gunoi pentru a preveni apariția mirosurilor neplăcute.

Pune bucăți mici de coajă de lămâie pe praguri, în jurul intrărilor, pe pervaz și lângă orice crăpături sau găuri în perete. Furnicile nu suportă mirosul de lămâie.

Cojile de lămâie pot absorbi mirosurile din frigider. Nu trebuie decât să pui niște coji de lămâie într-un castron și efectul nu va întârzia să apară.

Un desert răcoritor, gata în doar 5 minute: este bun pentru zilele călduroase de vară

Pentru a curăța cuptorul cu microunde: pune apă până la jumătate și coji de lămâie într-un vas special pentru microunde. Lasă cinci minute la cuptor, până când apa fierbe și se face condens. După aceea scoate cu atenție vasul și șterge cu o cârpă vaporii de lămâie din cuptor.   

 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel