Ce relație are Teo Trandafir cu fiica ei, Maia. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante: „Dacă vede bullying nu stă și se uită”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Descriere foto: Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sursa instagram
Descriere foto: Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sursa instagram

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care o are cu fiica ei, Maia. 

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu fiica ei, cu care are o legătură foarte strânsă. Vedeta consideră că fiecare om trebuie să facă ceea ce simte și să nu se lase influențat de părerile altora. Fiica ei, Maia, este de aceeași părere. 

„După părerea noastră, a Maiei și a mea, în viața asta nu prea «trebuie» nimic. Ne-am obișnuit și am fost crescuți și noi, și părinții noștri în spiritul acestui «trebuie». Dacă la un moment dat nu se poate, nu mai trebuie. Încercăm, dar dacă am văzut că nu merge, nu ne dăm cu capul de pereți în același loc doar pentru că «trebuie». În viața asta trebuie doar să fii fericit”, a declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Ce a învățat Teo Trandafir de la fiica ei, Maia

Teo Trandafir a mărturisit că a învățat foarte multe lucruri de la fiica ei, Maia. De asemenea, vedeta a precizat că fiica ei nu poate să fie indiferentă la problemele celor din jur și este foarte empatică.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin. Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție”, a mai povestit Teo Trandafir pentru sursa citată. 

A știut tot timpul cine sunt. Maia s-a născut la mine în brațe. Nu a fost o noutate pentru ea și s-a autoeducat în timp văzând oamenii pe care eu îi apreciez, învârtindu-se în cercurile în care mă învârt și ei și întâlnind oameni cunoscuți. A ținut-o în brațe de mică Pepe, l-a cunoscut pe Smiley. E în relații foarte bune cu mulți oameni importanți pe care îi vedea de obicei la televizor. Dar fiind situația de așa natură, pentru ea nu a fost un hop”, a mai declarat vedeta de la Kanal D pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Ce mănâncă Teo Trandafir pentru a se menține în formă. ”Mi-e frică să încerc altceva”

"Mama nu știa că am o relație". Adina Halas, despre momentul în care a fost CERUTĂ de soție: După o lună jumate am zis "Da"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel