"Mama nu știa că am o relație". Adina Halas, despre momentul în care a fost CERUTĂ de soție: După o lună jumate am zis "Da"

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Captură video Youtube/ WOWnews
Captură video Youtube/ WOWnews

Adina Halas a vorbit, în cadrul unui podcast, despre relația cu soțul ei. 

Adina Halas, fostă finalistă "Bravo, ai stil!", a povestit despre momentul în care a zis "DA", în cadrul unui podcast. Vedeta nu a așteptat prea mult și, spune ea, și-a dat seama de la început că cel care trebuia să-i devină soț, era ceea ce trebuie. Cei doi s-au căsătorit într-un timp foarte scurt, timp în care vedeta a rămas și însărcinată.

"La o relație este o ruletă și apoi muncă. După o lună jumate am zis da, după 6 luni eram căsatorită și, în acest timp, eram și însărcinată. Putea să iasă rău, dar uite că n-a ieșit. Se duceau fluturașii și apoi ne-am fi uitat unul la altul și am fi zis cine este omul acesta. El este un om normal, cu picioarele pe pământ.", a declarat Adina Halas, pentru WOWnews.

Mama ei nu știa că este într-o relație

Vedeta a dezvăluit faptul că părinții ei nu știau faptul că ea este într-o relație, iar decizia i-a șocat pe amândoi.

"Eu m-am dus la mama și i-am zis că m-a cerut. Mama nu știa că am o relație. Mama știa că mă despărțisem de cineva cu câteva luni în urmă și nu știa că am o relație. Mi-a zis: "Te măriți?" După care l-a cunoscut și și-a dat seama că e serios. L-a sunat pe tata. "Adina se mărită! Hai să cunoaștem băiatul." Se uita așa în ochii lui și după o oră îi zice: Se dovedește încă o dată că băieții buni nu au noroc. Toată lumea a râs atunci," a dezvăluit Adina.

Cum a arătat nunta Adinei

Cât despre nunta vedetei, aceasta a dorit să fie ceva retras, doar cu prietenii apropiați ai cuplului și cu rudele acestora. Adina a dezvăluit totuși și ce tradiție a refuzat să facă.

"Am dorit să avem la nuntă numai oameni apropiați și așa s-a și întâmplat, dar tot ne-am strâns aproape 200, iar atmosfera a fost incendiară. Am refuzat “furatul miresei”, pentru simplul fapt că acest obicei mi se pare că sparge atmosfera frumoasă de la nuntă si pune nuntașii în așteptare. M-am folosit de faptul că sunt însărcinată și am reușit să scap, deși cred că oricum ar fi fost imposibil să mă las furată, pentru că Lucian și cu mine eram lipiți cu superglue.", a continuat Adina Halas.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel