Băutura miraculoasă care te scapă de STRES, de GRĂSIME și cele mai GRAVE probleme de sănătate

radiodcnews Team | Dată: 13 feb 2022, 15:52 | Categorie: Lifestyle
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Care e băutura vindecătoare care te menține mereu sănătos. Se face dintr-un ingredient pe care-l avem cu toții în bucătărie.

Sucul de țelină este unul dintre cele mai sănătoase băuturi care te menține sănătos și te vindecă de cele mai periculoase boli. 

Sucul de ţelină te scapă de problemele de sănătate, dar și de kilogramele in plus.

240ml de suc de ţelină conţin doar 5 grame de zahăr, în timp ce băuturile din comerț ajung și la 500 de calorii.

Sucul de țelină este cel mai natural antioxidant și elimină stresul oxidativ. Această problemă apare când moleculele instabile numite radicali liberi se acumulează în organism.

Băutura este un adevărat miracol pentru dieta ta sau pentru bolile de inimă, diabet și anumite tipuri de cancer.

Vedeta care recomandă această băutură

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și a mărturisit că apelează la sucul de țelină în fiecare dimineață, acesta fiind secretul pentru o siluetă perfectă și de invidiat, dar și pentru un organism purificat.

"Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina (îmi fac un Smoothie). Până în ora 14 consum doar fructe și legume, fără grăsimi. Iar în partea a doua a zilei mănânc somon, salate și seara o supă cremă.

Țelina conține niveluri ridicate de vitamina K și cantități apreciabile de vitamina A, vitamine B-2 și B-6, şi vitamina C și antioxidanţi importanţi. Țelina este, de asemenea, o sursă bună de nutrienți: acid folic, potasiu, mangan, acid pantotenic, fibre dietetice. Efectele sucului de țelină asupra sănătății, așa au fost ele raportate de consumatori, sunt multe, de aceea le voi prezenta în lista de mai jos doar pe cele mai importante și mai credibile: reduce balonarea, vindecă acneea, adjuvant în tratarea eczemelor și psoriazis, anti-inflamator, suport în menţinerea greutății, ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos, susține nivelul colesterolului.

Pe mine m-a ajutat foarte mult în problema mea cu stomacul (reflux), îmi dă energie cum nici cafeaua nu îmi dădea, iar sistemul meu imunitar este mult mai puternic", a spus Elena Gheorghe, pe pagina sa de Instagram.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite