Alimentul minune care te ajută să slăbești. Nu este nevoie să ţii o dietă strictă

Autorul articolului: Andrei Itu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Alimentul minune care te ajută să slăbești. Nu este nevoie să ţii o dietă strictă - Foto Pexels
Alimentul minune care te ajută să slăbești. Nu este nevoie să ţii o dietă strictă - Foto Pexels

Pentru a pierde în greutate, nu este nevoie să ţii o dietă strictă şi să reduci drastic consumul de alimente, susţin nutriţioniştii.

În schimb, ar trebui să optăm pentru un meniu cu alimente sănătoase şi hrănitoare. Ouăle sunt printre cele mai importante alimente capabile să contribuie la reducerea în greutate, a declarat nutriţionistul britanic Ron Anthony, pentru publicaţia 'The Sun'.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că persoanele care mănâncă ouă de cel puţin trei ori pe săptămână sunt mai puţin expuse de a suferi de obezitate şi de excesul de greutate şi de niveluri ridicate de colesterol rău în sânge. Acest lucru se datorează faptului că proteina din ouăle de găină are o compoziţie optimă de aminoacizi, care este cea mai apropiată de compoziţia aminoacizilor din proteina corpului uman.

Gălbenuşul, la rândul său, conţine fosfolipide, care au efect lipotrop, optimizează metabolismul grăsimilor şi previne apariţia ficatului gras. În plus, pentru a menţine sănătatea inimii şi a vaselor de sânge şi pentru a echilibra greutatea, expertul recomandă adăugarea în dietă a uleiului de măsline şi măsline, legume proaspete, peşte şi fructe de mare, carne şi cereale integrale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel