Alimentele de care nu se atinge Andreea Marin. A slăbit 20 kg

Autorul articolului: Florin Ravdan | Dată: 02 ian 2023, 10:24 | Categorie: Lifestyle
Facebook Andreea Marin
Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a spus cum şi-a schimbat complet stilul de viaţă. Aceste modificări au ajutat-o să slăbească 20 de kg. 

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, șase zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.', a spus Andreea Marin, citată de Viva.ro.

Vedeta a spus şi care a fost cea mai mare provocare în această dietă. 

"Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța", a mai povestit Andreea Marin.

Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine

De şase ani, fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize, surprize" trăieşte o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. 

"Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar cosiderăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul, au o semnificație. 

Comunicarea dintre noi e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. Oamenii în timp ajung să se cunoască mai bine. 

Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână”, a declarat Andreea Marin, citată de Fanatik

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite