Adele. Pretențiile de ”divă”, care au anulat 24 de concerte. Nici Mariah Carrey nu cerea asta! Unii fani au pierdut chiar și 26.000 de EURO

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Adele
Adele

Adele a făcut anunțul-bombă săptămâna trecută, într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare.

Din seria cum să-ți strici ”Weekend-ul cu Adele”, artista britanică a anunțat zilele trecute că e nevoită să anuleze seria de reprezentații “Weekends with Adele” din Las Vegas, cântăreața lăsându-i cu ochii în soare pe fani, pe organizatori, dar și pe staff-ul său.

"Am încercat tot ce era posibil ca să fim gata la timp, dar am fost loviți de întârzierile legate de pregătiri şi de COVID-19", a încercat să explice, printre lacrimi, Adele într-o filmare urcată pe Instagram.

"Jumătate din membrii echipei mele au COVID şi a fost imposibil să pregătim concertul. Îmi pare atât de rău", a adăugat vedeta, care avea programat un spectacol la hotelul Caesar s Palace din Las Vegas.

Totuși, lucrurile nu stau chiar așa, mai multe surse declarând pentru Daily Mail că solicitările artistei sunt exagerate, depășind cu mult cererile altor vedete precum Madonna, Celine Dion sau Mariah Carrey și i-au pus pe organizatori într-o situație dificilă.

Cereri imposibil de îndeplinit

Mai exact, Adele a cerut ca toată instalația de sunet să fie înlocuită cu echipamentele furnizate de staff-ul artistei.

De asemenea, cântăreața a insistat pentru înlocuirea ecranului gigantic de care dispune Colosseum theatre, sala de concerte a hotelului din Las Vegas. 

Jurnalistul Scott Roeben este de părere că solicitările cântăreței sunt unele de ”divă”, acesta declarând pentru publicația citată: „Colosseum theatre are un ecran video uriaș, de ultimă generație, dar echipa lui Adele a insistat să fie înlocuit cu un sistem complet nou, cu un ecran mai mare, care să fie amplasat cu câțiva centimetri mai în față decât ecranul existent”.

„Asemenea solicitări nu numai că cresc costurile de producție, dar, într-un moment în care există mari probleme de aprovizionare la nivel global, este rețeta pentru dezastru”, a mai spus Roeben.

 

Pierderi pentru toată lumea

Solicitările artistei au condus la anularea întregului turneului, existând șanse că acesta să nu mai poată fi reluat până în 2023.

Anularea afectează pe toată lumea, de la organizatori, până la fanii artistei, fiind estimat că spectacolele ar fi generat pentru operatorul cazinoului venituri de peste 50 de milioane de dolari, scrie casino.org

Citește și: Balada ”HAIDUCULUI” Djokovic. Antivacciniștii bulgari - versuri pe o piesă de Lepa Brena: ”Nole, nebunul îi va fenta / Și nu se va...”

Se întâmplă-n Rusia: O regiune interzice RÂSUL în timpul oficierii căsătoriei. ”Oamenii sunt mai serioși, pot chiar să plângă”

Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, prețurile de intrare fiind între 85 și 685 de dolari. Pe site-urile de revânzare, însă, prețul unui bilet ajungea până la 22 de mii de lire sterline (aproximativ 30 de mii de dolari),  scrie publicația Independent.

Se zvonește că Adele ar fi încasat 500.000 de lire sterline (aproximativ 680 de mii de dolari) pentru fiecare dintre cele 24 de spectacole, pe care trebuia să susțină în weekend-uri, la Caesars Palace , în perioada 21 ianuarie - 16 aprilie.

Mulți fani sunt nemulțumiți pentru că și-au irosit zilele de concediu pentru a merge la concertul Adele.

”Este ziua mea de naștere și sunt în avion chiar acum, ... Îmi pare rău că ai nu ai putut să te hotărăști decât în ultimul moment.”, mai scria cineva pe Twitter, în timp ce alt utilizator întreba retoric: ”Aceleași lacrimi ca atunci când ne-a anulat biletele pe Wembley. Încă așteptăm concertul reprogramat pentru fanii ei din Marea Britanie...”.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel