Se întâmplă-n Rusia: O regiune interzice RÂSUL în timpul oficierii căsătoriei. ”Oamenii sunt mai serioși, pot chiar să plângă”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Oficiul Stării Civile din Regiunea Rostov a decis să interzică râsul în timpul oficierii căsătoriei.

Ceea ce ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai fericite momente din viața unui cuplu, autoritățile ruse din regiune Rostov au reușit să-l transforme într-un eveniment total birocratic.

Astfel, în actul normativ publicat pe portalul legislativ al administrației regionale Rostov se arată că toate ”convorbirile zgomotoase”, inclusiv vorbitul la telefon, dar și ”strigătele” sau ”râsetele”, sunt interzise în timpul încheierii căsătoriei la starea civilă.

Modificările au ca obiect până și vestimentația invitaților. Persoanele care vin îmbrăcate ”de stradă”, cu pantofii murdari sau cei care au rucsacuri voluminoase, genți și alte tipuri de pachete nu vor fi lăsate să asiste la ceremonia de la Starea Civilă.

Autoritățile s-au gândit și la alte reguli care vor fi aplicate în timpul ceremoniei: invitații nu se vor putea plimba pe holuri, nu mai au voie să mănânce, să fumeze, să bea alcool și nu mai pot rearanja mesele sau alte obiectele din încăperile Stării Civile.

Potrivit Komsomolskaya Pravda, șeful biroului de registratură al regiunii Rostov, Olga Isaenko, a ținut să precizeze că aceste interdicții au fost valabile „dintotdeauna”, dar abia acum au fost formalizate. 

"Da, căsătoria este un moment plin de bucurie, dar nu este cazul să exagerăm. Zâmbetul este permis, dar nu este nimic amuzant la ceremonie, acesta este un moment solemn. Nu cunosc nici o ceremonie solemnă în care se poate râde”, a spus Isaenko.

Potrivit lui Isaenko, nimeni nu va fi pedepsit pentru râs sau conversații zgomotoase.

”Acesta este un loc în care se creează o nouă familie. Și, de obicei, oamenii sunt mai serioși la acest eveniment, se poate întâmpla chiar să plângă”, a spus oficialul.

Citește și: Cele mai bune bancuri de la Radio Erevan: ”Cine este cel mai ghinionist om din Uniunea Sovietică?”

Bancurile cu Radio Erevan / Care este diferenţa dintre basmele ruseşti şi englezeşti

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel