Adăugă acest ulei esențial în șampon și părul tău va crește rapid

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Adăugă acest ulei esențial în șampon și părul tău va crește rapid. Sursa - Pexels
Adăugă acest ulei esențial în șampon și părul tău va crește rapid. Sursa - Pexels

Adesea cumpărăm produse scumpe pentru îngrijirea părului și nu suntem mulțumiți de rezultate.

Dar produsele scumpe, care conțin adesea diverse substanțe chimice, nu sunt întotdeauna o garanție că ne vor îndeplini așteptările. 

În schimb, poți folosi produse oferite din abundență de natură. Dacă părul este subțire și rar, ai mătreață sau îți cade părul, încearcă un truc vechi, cu uleiuri esențiale.

Chipsuri de cartofi, făcute acasă din 3 ingrediente. O rețetă uimitor de ușoară

Trebuie doar să adăugați câteva picături de ulei esențial în șampon. Dacă aveți răbdare, o să observați  curând o schimbare. Doza este de aproximativ 15 picături de ulei esențial la 250 ml de șampon.

Află ce ulei esențial este ideal pentru părul tău și rezultatul pe care vrei să-l obții:

Lavandă - menține sănătatea scalpului și a părului;
Rozmarin - stimulează creșterea mai rapidă a părului;
Trandafir - redă strălucire părului;
Arborele de ceai – combate mătreața și regenerează părul vopsit;
Mușețel – combate acneea și inflamația pielii scalpului;
Lămâie - reduce secreția de grăsime și previne uscarea părului. 

 

Înlocuiește fondul de ten cu acest produs pentru un efect natural 

 

Pentru multe femei, machiajul este esențial, deoarece le face mai sigure. Dar, în zilele caniculare,  aplicarea machiajului pe față este dificilă.

Vara, produsele cosmetice de pe ten riscă să se acumuleze în diverse zone, formând pete. În plus, pielea devine extrem de strălucitoare și grasă. Dacă vrei ten cu un aspect proaspăt și ușor, înlocuiește fondul de ten. Dar cu ce? Să explorăm împreună!

Devine important să se creeze un machiaj foarte ușor, cu efect natural, astfel încât să lase pielea să respire și să fie evitate neplăcerile.

Ți s-a blocat inelul pe deget? Iată cum îl poți scoate, fără să îl rupi. Truc simplu

Unul dintre cele mai dificile produse de folosit vara este cu siguranță fondul de ten. Haideți să vedem cum îl puteți înlocui și să obțineți aspectul pe care îl doriți atât de mult! 

Înlocuiește fondul de ten cu o cremă multi-protecție împotriva expunerii la factorii poluanți din mediul înconjurător (poluanții și oxidanții din aer, raze UV, temperaturi și valori ale umidității ridicate), indicată pentru orice anotimp.

Este non-uleioasa, împiedică apariția ridurilor și a petelor pigmentare. Prin baza de colorare asigură o tentă frumoasa tenului, iluminându-l.  

Fondul de ten este unul dintre produsele cosmetice care nu poate lipsi din colecția de machiaj a multor femei. Vara, însă, poate fi prea greu, crescând producția de sebum. În acest fel, face pielea pătată și grasă. În plus, este capabil să crească imperfecțiunile feței, deci punctele negre și coșurile.

Amestecă o lingură de orez cu una de semințe de in: masca hidratează și hrănește tenul

Înlocuiește fondul de ten cu BB Cream, sau crema colorata, produsul ideal la căldură, deoarece este foarte ușoară, hidratantă și, în același timp, acoperă perfect petele. 

Acestă cremă face tenul moale și mai luminos. Se aplică masând două picături de produs pe față direct cu degetele sau folosind un burete de machiaj.

De obicei BB Cream are o singură variantă de culoare pentru toate tipurile de ten, deoarece se adaptează tenului, dar există numeroase texturi pentru tenul gras sau uscat!

Cum trebuie să fie micul dejun de vară: bogat în vitamine, minerale, antioxidanți și fibre

Datorită cremei colorate, vei obține un aspect natural și perfect al tenului, pentru a contracara căldura! În plus, este excelent și pentru cei care își doresc un efect anti-îmbătrânire!

Optează pentru o crema de protecție solară. În acest fel, pielea va fi protejată și de soare, smog și agenți externi care o pot deteriora!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel