5 produse naturale care te pot ajuta să scapi de respirația urât mirositoare

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels

Respirația noastră miroase de obicei dimineața, când ne trezim, din cauza acumulării de bacterii peste noapte. Este o problemă comună și cu toții trebuie să ne confruntăm cu ea. Dar unii oameni au o respirație urât mirositoare persistentă, ceea ce poate fi destul de jenant, mai ales atunci când sunt într-o ședință sau când ies cu prietenii. 

  1. Respirația urât mirositoare sau halitoza, este cauzată din cauza acumulării de bacterii în gură, care produc gaze care pot mirosi. Mirosul este produs, în general, atunci când bacteriile descompun zaharurile și amidonul din alimentele pe care le consumăm. În unele cazuri, poate indica, de asemenea, probleme dentare grave, cum ar fi bolile gingivale sau cariile dentare. În timp ce cea mai bună soluție pentru a scăpa de problema respirației urât mirositoare este de a merge în mod regulat la controale stomatologice, unele remedii testate în timp pot ajuta, de asemenea, să scăpați de aceste probleme. Iată 5 produse naturale de împrospătare a gurii care vă pot ajuta cu problema respirației urât mirositoare.

Cuișoare

Cuișoarele sunt un alt ingredient comun care se găsește în cămara noastră și care ne poate ajuta să scăpăm de problema respirației urât mirositoare și a gingiilor umflate. Proprietățile sale antibacteriene reduc numărul de bacterii din gură și reduc riscul altor probleme dentare, cum ar fi sângerările și cariile dentare. Poți pur și simplu să bagi câteva bucăți de cuișoare în gură și să le mesteci pentru a scăpa de problema respirației urât mirositoare.

Apa

Un aport mai mic de apă într-o zi poate face ca gura să miroasă și ea. Apa ajută la eliminarea bacteriilor din gură și, de asemenea, împiedică înmulțirea acestora în gură. Aceasta ajută la menținerea unei respirații proaspete. Așadar, dacă simți că îți miroase mult respirația, bea multă apă pe zi. De asemenea, puteți stoarce o jumătate de lămâie în apă pentru a vă face respirația să miroasă răcoros.

Mierea și scorțișoara

Atât mierea, cât și scorțișoara au puternice proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene care pot ajuta la reducerea creșterii bacteriilor din gură și la menținerea sănătății gingiilor. Aplicarea regulată a pastei de miere și scorțișoară pe dinți și pe gingii poate reduce riscul de carii dentare, de sângerare a gingiilor și chiar de respirație urât mirositoare. Ambele ingrediente sunt absolut sigure și pot fi găsite cu ușurință în cămară, potrivit timesofindia.com

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel