Younes Hamza, fost atacant la Petrolul Ploieşti, acuzat că şi-a bătut partenerul de afaceri: Mi-e frică să mai dorm acasă...

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Hamza Younes
Facebook Hamza Younes

Andrei Boteşneanu, partener de afaceri cu Younes Hamza în Ploieşti, spune că fostul fotbalist l-ar fi bătut şi ameninţat recent. 

”Noi avem un business în Ploiești unde a vrut să devină și el asociat. Firma se ocupă cu distribuție de produse alimentare și nealimentare. 

Am avut o comandă de țigări și știam că am un cec pe birou și nu-l găseam sub nicio formă. Și l-am sunat să-l întreb: `Băi, frate, e la tine cecul?` și a zis că da. Și i-am zis că am și eu nevoie de el. `Nu ți-l dau, nu ți-l dau` și ăla era pe numele nostru, îți dai seama, un cec e penal.

Și am urlat și eu la telefon: `Bă, dă-mi cecul că-mi trebuie!` M-a înjurat cumva la telefon și a zis: `Vino la hală să vorbim, să ți-l dau`. Și am ajuns la hală unde avem noi în Ploiești business-ul și mai era cu încă doi prieteni de-ai lui, eu am intrat în birou, nu știu ce mi-a zis el mie, i-am zis: `Lasă-mă, mă, în pace` și m-am trezit direct cu un pumn în gură.

Eram cu o cutie în mână și m-am trezit cu un pumn în gură, mi-a spart arcada, mi-a spart tot și m-a amenințat că mă omoară, m-a strâns de gât, am reușit să scap, unul dintre prietenii lui mă ținea cumva să nu pot să dau și nici măcar să nu pot să ies de acolo că e un spațiu mic, îngrămădit și nu știu care e motivul real.

Am vorbit cu avocatul meu și mi-a zis să nu vorbesc cu el, i-a dat soției mele un mesaj, dacă sunt OK, dacă avem nevoie de ceva, dar nu i-am răspuns. Că îi pare rău, că a exagerat. Deci el a dat un mesaj, atât, dar nu i-a răspuns nimeni la el.

Noi am fost și prieteni, jucăm și fotbal. Mi-e cam frică să mai dorm acasă că ultima dată vorba lui a fost: `Oricum vin după tine acasă și te omor`. Aseară am dormit la Sinaia. A fost de 20 de ori la noi în casă, a fost de Revelion, au fost părinții mei, părinții soției, au fost prietenii mei, a fost la noi în casă cu alți prieteni și am ajuns la nebunia asta pe care o are el în cap.

Am eu impresia, am spus și la Poliție, că era puțin tras (n.r.- consumase substanțe interzise) pentru că are obiceiul ăsta și avea o privire foarte ciudată ieri. A mai avut altercații de acest gen, n-aș fi primul care zice. Și faptul că putea să aibă vreun cuțit mă înspăimântă. Că pumnii și picioarele le-a dat cu toată furia”, a declarat Andrei Botoșneanu, conform cancan.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel