Will Smith va interpreta un nou cântec la 2024 Bet Awards

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Will Smith va interpreta un cântec nou la Premiile BET 2024.

Luni, a fost anunțat că actorul și rapperul va cânta un nou cântec original la viitoarele BET Awards de duminică.

"De la începuturile sale ca rapper la The Fresh Prince până la a deveni un rege al box office-ului cu Bad Boys, Will Smith este cu adevărat o icoană globală și suntem onorați să îl avem din nou pe scena BET Awards", a declarat Connie Orlando, EVP Specials, Music Programming & Music Strategy la BET. "Așteptăm cu nerăbdare ca Will să contribuie la o seară definitorie pentru cultură, care nu trebuie ratată."

Anunțul vine la aproape trei luni după ce Smith a cântat alături de J. Balvin la Coachella în aprilie, purtând costumul complet Men in Black.

Deși este cunoscut mai ales ca actor, Smith a lansat patru albume de studio de-a lungul carierei sale, inclusiv "Lost and Found" din 2005.

Nu au fost dezvăluite detalii suplimentare despre viitorul său spectacol. Cu toate acestea, potrivit Variety, o sursă a dezvăluit că starul lucrează la un nou album.

Taraji P. Henson va fi din nou gazda spectacolului anual de decernare a premiilor, iar Usher va primi premiul BET Lifetime Achievement Award.

Evenimentul va include, de asemenea, reprezentații ale unor artiști precum Ice Spice, Lauryn Hill & YG Marley, Tyla, Latto, Shaboozey și Victoria Monét.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel