Visele pe care le are Otilia Bilionera după moartea bunucilor: Îmi cere câte o cană de cafea

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook / Otilia Bilionera
Foto: Facebook / Otilia Bilionera

Otilia Bilionera trăiește încă o dramă după moartea bunicilor ei, în luna septembrie a acestui an. 

Celebra cântăreață Otilia Bilionera suferă încă după moartea bunicilor ei. Vedeta îi visează constant iar bunica îi cere câte o cană cu cafea, scrie romaniatv.net

”Bunicii mei au murit în septembrie anul acesta, la o diferență de 9 zile unul de celălalt. Întâi bunicul, apoi bunica. A fost devastator pentru că m-au crescut și erau ca și niște părinți pentru mine.

Bunicul nu se știe, cred ca a avut o ocluzie intestinală, l-am dus la spital, a stat internat o săptămână, iar după o săptămână l-am adus acasă și la trei zile a și murit. Bătrânețea, avea 88 de ani. Nu i-am făcut autopsia.

La nouă zile a murit și bunica. Ea suferea de Alzheimer. Și-au dorit toată viața să nu trăiască unul fără celălalt, bunica nu a realizat că bunicul a murit. Mai ales modul cum a murit bunica, de Covid. Nici nu am putut să o vedem. Au sigilat-o și mi-a părut rău!

Încă îi mai visez. Am fost apropiată, am des vise cu ei. I-am visat săptămâna trecută pe amândoi. Nu mi-e frică, vorbesc și sunt fericită, uneori îmi cere câte o cană de cafea bunica. Îmi cere chestii și eu zic: bunica, e pandemie! A dat mama, a făcut o pomană pentru ea pentru mai multă lume”, a povestit Otilia pentru Click.ro.

CITEȘTE ȘI: Monica Bârlădeanu se destăinuie: Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată

Monica Bîrlădeanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa. 

Monica Bîrlădeanu a făcut dezvăluiri din viața sa personală și din trăirile sale. În cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, vedeta a vorbit despre copilăria sa, dar și despre dragostea adevărată, care nu ar fi cunoscut-o niciodată, scrie romaniatv.net. 

”La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani). Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el. În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru. (...) Noi suntem o generație de copii crescuți cu bătaie. Asta era forma de disciplină cu care au crescut și ei. N-aș putea spune, la modul la care înțeleg acum termenul ăsta de relație, n-aș putea spune că atunci știam că am o relație cu părinții mei. Erau mama, tata, respectul cuvenit și ai grijă să nu faci prostii, că ți-o furi”, își amintește Monica Bîrlădeanu.

Citește mai multe aici!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel