Virgil Popescu, precizări despre facturile românilor la energie și gaze VIDEO

Matei Ion |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie
Virgil Popescu
EXCLUSIV
Virgil Popescu

Virgil Popescu invitat în cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu, „Ce se întâmplă” a vorbit despre ANRE și facturile românilor.

"Am văzut acum câteva zile o declarație a unui reprezentant ANRE că furnizorii nu știu cum să aplice, plafonarea sau compensarea și că se confundă în lege... Pe bune? Asta declari tu ca reprezentant ANRE în sprijinul furnizorilor? Eu mă întreb ce fac ei acolo, noi am avut discuții și în Parlament și în Comisii și s-a spus foarte clar: " Orice client din România, beneficiază de plafonarea prețului indiferent de consum DACĂ  el consumă sub acel plafon, beneficiază și de compensare, ce trebuie mai clar decât atât? Avem un plafon de preț pentru toți și un plafon de consum unde se aplică discount. ANRE este al Parlamentului."

„Am o relație foarte bună cu președintele ANRE, discutăm, să nu se înțeleagă greșit. Dar acolo, în spate, se pare că, de-a lungul timpului, pentru că sunt oamenii foarte vechi, s-au făcut diverse încrengături care nu se mai dezlipesc. Să nu uităm că am mai avut discuții când a fost cu liberalizarea în decembrie, ianuarie. Ne-am pus la masă în Consiliul Concurenței și au fost discuții. Noi am solicitat atunci ca tuturor clienților să le vină automat cea mai ...

Citește tot articolul pe DCBusiness.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel