Viața acestor zodii se va schimba radical în luna martie

Delia Gheață |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Vor fi adevărate prefaceri
Vor fi adevărate prefaceri

Martie, prima lună a primăverii, a devenit un simbol al schimbărilor mult așteptate. Care sunt zodiile care se vor confrunta cu răsturnări de situații în aceste aproape patru săptămâni. 

Pentru mulți, începutul primăverii este ca o trezire dintr-un somn lung, dintr-o stare de amorțeală tristă și apăsătoare. Dar, pe măsură ce nopțile devin mai scurte, zilele mai lungi și mai călduroase, organismul nostru prinde energie. 

Capricorn

Martie 2022 este o lună excelentă pentru a vă pune ordine trecutul și pentru a renunța la ceea ce mulți ani nu i-a împiedicat pe reprezentanții acestui semn să trăiască pe deplin. Prima lună de primăvară este perfectă pentru a apela la serviciile unui psiholog, care vă ajută să treceți mai ușor peste niște experiențe care v-au marcat, dar și pentru a începe o nouă afacere.

Cei născuți sub acest semn al Pământului va realiza că sunt responsabili pentru eșecurile lor din trecut, dar în același timp vor trage învățămintele care se cuvin. Astfel, ei vor învăța să delege responsabilități, alții își vor da seama că sunt prea mulți oameni falși în viața lor. Marea schimbare pentru acestei zodii este desprinderea de trecut. 

Vărsător

Vărsătorii trebuie să acorde mai multă atenție emoțiilor lor. Unii reprezentanți ai acestui semn de aer nu-și arată sentimentele pentru că le este rușine, alții pentru că nu găsesc, pur și simplu, cuvintele potrivite pentru a se exprima. 

Vărsătorii trebuie să știe că, odată acest hop trecut, vor deveni mai puternici, mai diplomați și mai hotărâți. Ei vor putea scăpa de povara greșelilor din trecut, se vor simți din nou energici, gata să se pună pe treabă pentru a-și duce la îndeplinire planurile la care visează de ceva timp.

Citește și PROBLEME financiare pentru TREI zodii până pe 10 martie

Pești 

Unii dintre nativii din Pești se lasă prea ușor manipulați, ghidați sau își încurcă viața în relații toxice. Poziția neobișnuită a planetelor din martie 2022 îi va ajuta pe Pești să devină conștienți de propria lor vulnerabilitate.

Semnul de Apă va deveni mai hotărât și mai încrezător și va putea ajunge la o armonie deplină cu sine însuși. Acesta este un moment excelent pentru a ieși în evidență, pentru se face remarcat, de a prezenta celorlalți ce cred ei despre ceea ce se petrece în jurul lui, despre ce crede despre ceilalți. Numai așa va putea câștiga respectul celorlalți. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel