Vești bune pentru trei zodii. Previziuni Lilith până în ianuarie 2023

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels
Foto: pexels

Lilith, această explozie de forță magnetică feminină, dar și de independență, curaj și obsesie, tranzitează semnul Racului până în ianuarie 2023. Cum anume pot profita zodiile de energia ei? Aflați mai jos. 

În astrologie, Lilith vine vulcanic și îți scoate la suprafață obsesiile, dar și independența. 

Cum ajută Lilith Zodiile de-a lungul tranzitului său în semnul Racului?

Berbec / Ascendent în Berbec

Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei. Lilith o să te facă să înțelegi că dincolo de tot ce este familia ta, tu trebuie să te desprinzi și să te valorizezi și singur. 

Taur / Ascendent în Taur

Veți trece prin situații în care veți fi rebeli, veți comunica într-un anumit fel pentru a ieși în evidență. Însă Priap este în casa a 9-a, iar acolo vă e teamă să nu cumva să cădeți în plasă, să vă păcăliți. De unde vine teama aia? Aveți o rană a nedreptății pe care trebuie să v-o reparați. Aveți grijă multă la tot ce înseamnă documentația pe care o realizați. Dacă veți încerca să furați, nu e deloc de bine. Lilith vă ajută să comunicați altfel decât ați făcut-o până acum. 

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel