Vedetele și fricile lor bizare: De ce unora le este teamă de lucruri minore

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Vedetele și fricile lor bizare: De ce unora le este teamă de lucruri minore
Vedetele și fricile lor bizare: De ce unora le este teamă de lucruri minore

Dintre toate temerile, unele dintre cele mai comune sunt reprezentate de fobiile sociale, agorafobia (frica de spații deschise) și acrofobia (frica de înălțime). Pe de altă parte, celebritățile se confruntă cu temeri foarte ciudate.

Există oameni care își antrenează creierul pentru a-și controla sau diminua treptat fricile, în timp ce alții găsesc modalități inteligente de a le confrunta și gestiona. Este important să nu te simți jenat de fricile tale, deoarece ele fac parte din identitatea ta și joacă un rol esențial în formarea personalității tale. Unele celebrități din Statele Unite au ales să dezvăluie public fricile lor și să vorbească deschis despre ceea ce îi înspăimântă. Aceștia au realizat că temerile lor arată latura lor vulnerabilă și umană, ceea ce poate crește popularitatea și le poate aduce mai aproape de fanii lor.

Madonna se teme de tunete şi fulgere

Brontofobie – acesta este termenul folosit de medici pentru fobia de care suferă Regina pop, Madonna. Acestea reprezintă frica de tunete și fulgere. În timpul unuia dintre concertele ei din Irlanda, ea a cerut să i se ofere în mod regulat prognoza meteo, de teama că o creștere a umidității ar putea provoca o furtună puternică exact în timpul concertului.

Nicole Kidman fuge de fluturi

Încă din copilărie, actrița de origine australiană are fobie de fluturi, numită lepidopterophobia. A dezvăluit că a încercat s-o combată la maturitate: „Am intrat într-o cușca mare cu fluturi la Muzeul American de Istorie Naturală. Am avut o mulţime de fluturi aşezaţi pe mine, dar asta nu m-a ajutat‟.

Dwayne Johnson ocoleşte caruselele

Teama cunoscutului actor Dwayne Johnson demonstrează că toată lumea se poate teme de ceva. În cazul lui, este vorba despre carusele. Acestea îl fac să se simtă extrem de incomod. „Mă sperie caruselele, pentru că mă simt prins‟, a explicat el.

Rita Ora se teme de toalete şi întuneric

Cântăreaţa britanică Rita Ora a recunoscut că îi este frică de toalete: „Întotdeauna simt că, atunci când merg la toaletă, ceva va ieși din interiorul vasului‟, a  mărturisit ea. Pe lângă fobia de toalete, Ora a spus că se mai confruntă cu nictofobia: „Pe timpul nopții, mă asigur întotdeauna că aprind lumina când merg, pentru că mă tem de întuneric‟.

Kylie Jenner se asigură că nu are praf în căni

Este influencer, vedetă de televiziune și femeie de afaceri de succes în SUA, dar are şi una dintre cele mai ciudate fobii, cea de praf, mai precis despre cel care se aşază pe fundul unui pahar sau al unei căni. „Una dintre temerile mele este legată de praful care ar putea fi într-o cană și care ar putea intra în sistemul meu‟, a explicat ea.

Khloé Kardashian este oripilată de burice

Femeia de afaceri şi vedeta de televiziune Khloé Kardashian a dezvăluit că are omfalofobie, cunoscută sub numele de frica de burice. Iată ce a  mărturisit în legătură cu această fobie de care suferă: „Urăsc buricele! Nu îl poți atinge pe al meu și nu vreau să-l ating pe al tău. Când fac duș, port mănuși și țip de fiecare dată când îmi spăl buricul‟.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel