Vedetele și dietele lor. Cum au slăbit Laura Cosoi, Oana Radu, Lili Sandu, Ioana Ginghină și Adelina Pestrițu

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Adelina Pestrițu, foto instagram
Adelina Pestrițu, foto instagram

Mai multe vedete au dezvăluit care au fost dietele care le-au ajutat să slăbească un număr impresionant de kilograme. 

Laura Cosoi:


Laura Cosoi a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele acumulate în cele două sarcini. 


„Pentru ca multe femei m-au intrebat in ultima vreme ce am facut, cum am slabit dupa nastere, o sa-ti spun cum cred eu ca stau lucrurile de fapt! Mi se pare ca se pune o presiune mare si nedreapta pe femei sa arate impecabil imediat dupa nastere, cand important e sa fie ele si copiii bine. Uneori, chiar mamele se compara cu alte femei si ajung sa se supuna singure la regimuri draconice de slabit. In cazul meu, nu am facut ceva deosebit. Am sa notez regimul din aceasta perioada si il voi posta pe blog. Cat despre sarcini au fost destul de diferite. La Rita am luat mai multe kg, m-am si umflat, picioarele imi erau grele, am retinut apa, burtica era destul de maricica la final. Am revenit la kg de dinaintea sarcinii in 9 luni. La Vera lucrurile au stat diferit. Am luat mai putin kg, burtica era mai mica la final, chiar daca s-a vazut mai devreme, nu am retinut apa, nu m-am umflat deloc, am revenit la kg de dinainte in 3 luni. Asa ca tuturor mamicilor le spun: Fii indulgenta cu tine, mamico! Ai rabdare si incredere ca trupul tau stie ce trebuie sa faca. Nu te pedepsi, nu te infometa. Raporteaza-te la lucrurile cu adevarat importante, nu te lasa cuprinsa de superficialul ce ne inconjoara. Sarcina aduce multe modificari in corpul tau, dar, asa cum te implineste prin aducerea pe lume a unui copil, tot asa are si el nevoie de timp. Da-i acest timp! Si mai ales, nu te compara cu nimeni, pentru ca suntem diferiti, cu bagaje genetice diferite, dar fiecare unic, in felul sau!”, a scris ea pe Instagram.


Oana Radu:


Oana Radu a reușit să slăbească spectaculos de două ori. În urmă cu 7 ani, vedeta a slăbit 64 de kilograme, ajungând de la 121 de kg, la 57. Ulterior, din cauza unor evenimente tragice din viața ei, artista s-a îngrașat la loc și a ajuns să cântărească 104 kg. Vedeta a reușit din nou să își modeleze silueta, iar acum cântărește 55 de kilograme. 

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:


1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez", a dezvăluit Oana Radu pe rețelele de socializare. 


Lili Sandu:
 

Lili Sandu a urmat, la un moment dat, o dietă extremă. Vedeta a consumat doar apă timp de 7 zile.


“Reconectarea cu natura este pentru mine una dintre cele mai bune terapii. Pe lângă aceasta, cele 10 minute de meditație pe care o practic zilnic de ani buni, mă ajută să fac periodic o introspecție în interiorul meu, să-mi aud gândurile și pur și simplu să fiu in liniște. Este important să ne ascultăm și să punem pauză tocmai pentru a ne regăsi acel echilibru între minte, corp și suflet.

În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experiența mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții” dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva, dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată. Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat care îmi monitoriza evoluția zi de zi și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai.

Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a “hrănit” îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală.
Voi ce formă de relaxare practicați? Ați îndrăzni să practicați acest fasting?”, a scris Lili Sandu pe Instagram.


Ioana Ginghină:

Ioana Ginghină are o dietă specială pentru vară. Timp de o săptămână, e consumă exclusiv pepene.  


„Pepenele este vedeta verii, este fructul meu preferat. Aș putea mânca pepene fără răsuflare, de aceea când vine vara, nu ezit să țin o cură de 5-10 zile în care mănânc doar pepene.


Deși pare drastică, dieta cu pepene roșu este de fapt ușor de urmat, iar efectele sunt garantate. Pentru că o felie de pepene are doar 30 de calorii, care bineînțeles se digera foarte ușor, poți mânca cât pepene vrei. Ideea e să nu mai combini cu nimic, nimic, nimic, nici măcar cu pepene galben”, a povestit vedeta pe blogul ei.

Adelina Pestrițu:


În urmă cu câțiva ani, Adelina pestrițu a reușit să slăbească 14 kilograme, în decurs de 3 luni, cu ajutorul unei diete inventate chiar de ea: Somodieta.

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc.

De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.Și am început să combin somonul cu orice legumă verde și, în special salată verde preparată cu lămâie și ulei de măsline. Sățios și sănătos. Desigur, este inuman să mănânci numai somon de dimineața până seara timp de 3 luni. Așa că mi-am format meniul următor:

Citește și: Horoscop. Mercur în Scorpion. Ce va DESCOPERI fiecare zodie până pe 24 noiembrie 2021

Dimineața:-somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii.
-avocado.
-o banană sau un măr verde.
-un suc de mere sau sfeclă roșie.
-merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că știu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz:-supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări:-migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină:

-somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde și broccoli.Tot ce este verde, legume sau fructe, consumă liniștită.Dacă foamea persistă și după această cină, deși sunt slabe șanse, bea apă cu agrișe, făcută în casă. Apa umple stomacul și îl “păcălește””, a mărturisit vedeta pe blogul ei. 
 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel