Vedetele care au refuzat să joace în filmul lui Jennifer Lopez, This Is Me

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Vedetele care au refuzat să joace în filmul lui Jennifer Lopez, This Is Me
Vedetele care au refuzat să joace în filmul lui Jennifer Lopez, This Is Me

Taylor Swift și alte vedete de top au refuzat ultimul proiect al lui Jennifer Lopez, This Is Me... Acum.

Un documentar din culise a dezvăluit câteva dintre celebritățile de renume care au refuzat roluri în filmul muzical epic, care spune povestea relației dintre Jennifer și soțul ei actual, Ben Affleck.

Taylor, în vârstă de 34 de ani, precum și Ariana Grande, Lizzo, Jason Momoa, Jennifer Coolidge și Snoop Dogg s-au numărat printre celebritățile care fie au refuzat să participe, fie nu au fost disponibile.

Khloe Kardashian a fost, de asemenea, invitată să facă o apariție cameo, dar nu a făcut-o.

Documentarul mai explică faptul că Vanessa Hudgens, vedeta din High School Musical, a fost propusă pentru un rol principal, în care să joace rolul surorii lui Jennifer, dar nici acest lucru nu s-a concretizat.

În ciuda numărului mare de vedete care nu au participat la proiect, acesta include totuși o distribuție plină de vedete.

Jane Fonda, Neil deGrasse Tyson, Post Malone, Kim Petras, Keke Palmer și Jenifer Lewis sunt doar câteva dintre talentele prezente în producție.

Iar Jennifer, în vârstă de 54 de ani, spune că este încântată de lista de celebrități care au fost implicate în cele din urmă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel