Vedeta K-pop Karina le prezintă scuze fanilor. Motivul halucinant pentru care fanii au devent furioși

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Captură video YouTube @AESPA
FOTO: Captură video YouTube @AESPA

Karina, vedeta K-pop, și-a prezentat scuze fanilor furioși.

Vedeta K-pop Karina a prezentat scuze scrise de mână fanilor furioși care au acuzat-o de trădare și au amenințat că nu vor mai participa la concertele sale pentru că are un iubit.

Cântăreața sud-coreeană Karina, care este liderul grupului de fete Aespa, le-a promis fanilor că va ”vindeca rănile” după ce săptămâna trecută s-a aflat că se întâlnește cu actorul Lee Jae-wook.

Unii fani au condus un camion la sediul SM Entertainment, care a format și administrează Aespa, cu un panou electronic atașat, cerând scuze, relatează ziarul sud-coreean Chosun Ilbo, citat de SkyNews.

”Dragostea pe care ți-o poartă fanii tăi nu este suficientă? De ce ați ales să-i trădați pe fani? Vă rog să vă cereți scuze direct. În caz contrar, veți vedea o scădere a vânzărilor de albume și locuri goale la concerte”, se arată în mesajul de pe panou.

Într-un bilet scris de mână postat miercuri de pe contul ei de Instagram, Karina, al cărei nume real este Yu Ji-min, a scris: ”Îmi cer scuze că v-am surprins foarte mult”, adăugând că ”știu foarte bine cât de dezamăgiți sunt [fanii mei] care m-au susținut și cât de supărați vă gândiți la amintirile pe care le-am împărtășit împreună”.

Tânăra de 23 de ani le-a mai spus celor 12,7 milioane de urmăritori ai săi: ”Vreau să mă revanșez față de fanii mei răniți de acum încolo. Am fost întotdeauna sinceră cu voi și, în continuare, fiecare dintre voi este cu adevărat prețios pentru mine”.

Vezi și: Ariana Grande recunoaște că pauza de la muzică pentru a filma Wicked a fost vindecătoare

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel