Ariana Grande recunoaște că pauza de la muzică pentru a filma Wicked a fost vindecătoare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande
Ariana Grande

Ariana Grande a recunoscut că recenta ei pauză de la muzică pentru a filma Wicked a fost "vindecătoare".

După lansarea celui mai recent album al ei, Eternal Sunshine, cântăreața pop a dezvăluit că filmările la viitorul ei film Wicked i-au oferit o pauză binevenită de la muzică.

Într-un nou interviu acordat lui Zane Lowe de la Apple Music 1, Ariana a declarat că a avut o "relație foarte interesantă cu muzica" înainte de a fi distribuită în rolul Glindei în viitorul film muzical.

"Mai mult decât oricând în viața mea, am reușit să fiu mult mai prezentă și să mă bucur și să savurez de data aceasta într-un mod în care nu cred că am reușit înainte", i-a spus ea gazdei podcastului.

Cântăreața 7 Rings a abordat apoi subiectul plecării în turneu pentru prima dată de la turneul său Sweetener World Tour din 2019, care a susținut albumele Sweetener din 2018 și Thank U, Next din 2019.

"Mi-e dor să fac spectacole. Chiar îmi lipsește", a spus ea, înainte de a adăuga că este "încântată să redefinească relația mea cu turneele".

Cântăreața a glumit apoi: "Dacă există o șansă între Wickeds sau imediat după Wickeds, voi face tot posibilul să o fac, desigur".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel