Varianta rusă a castrării chimice pentru pedofili: Duma de Stat vrea muncă silnică pe viață în lagărele din Siberia

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Deputații Dumei de Stat intenționează să înăsprească pedepsele pentru pedofilii recidiviști, care să fie trimiși la muncă silnică.

Deputații doresc să adopte legea închisorii pe viață pentru pedofili cât mai curând posibil, dacă s-ar putea chiar în luna ianuarie a acestui an.

Inițiativa legislativă a fost anunțată de președintele Camerei inferioare a parlamentului, Vyaceslav Volodin.

Măsura vine în contextul în care opinia publică din Rusia este bulversată de cazul unei fetițe de cinci ani, care a fost violată și ucisă în Kostroma, un oraș situat la 330 km nord-est de Moscova.

Potrivit proiectului, pedofilii recidiviști ar urma să fie trimiși în Siberia, la muncă silnică pe viață în lagărele din nordul Rusiei.

Citește și: Băut şi fără permis, un tânăr a furat o maşină dintr-o vulcanizare şi a intrat cu ea în gard

„Infractorii de acest tip trebuie să execute pedeapsa pe viață în cele mai severe condiții, în teritoriile nordice, în mine. Acești degenerați trebuie să-și câștige existența făcând cea mai grea muncă, să-și amintească în fiecare zi de atrocitățile pe care le-au comis, să regrete”, a scris Volodin pe canalul său Telegram, citat de Kommersant.

Președintele Dumei de Stat spune că soluția ar trebui abordată împreună cu Serviciul Federal al Penitenciarelor și susține că deputații vor încerca să adopte proiectul de lege în ianuarie.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel