Băut şi fără permis, un tânăr a furat o maşină dintr-o vulcanizare şi a intrat cu ea în gard

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels
Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels

Polițiștii au deschis o anchetă după ce un tânăr băut a furat un autoturism. 

Un tânăr băut şi fără permis, din judeţul Galaţi, s-a ales cu dosar penal după ce a furat o maşină dintr-o vulcanizare şi a intrat cu ea într-un gard, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, un bărbat din comuna Tudor Vladimirescu a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti cu privire la faptul că, în timp ce se afla cu autoturismul la o vulcanizare, o persoană i-a sustras şi avariat autovehiculul.

Poliţiştii au mers la faţa locului unde au identificat atât apelantul, cât şi prezumtivul autor, un bărbat de 26 de ani.

Ce a făcut tânărul



Din primele verificări, a reieşit că tânărul, văzând cheile în contactul autoturismului, a pornit motorul şi a condus aproximativ 20 de metri, intrând într-un gard.

Totodată, s-a constatat că persoana în cauză nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată în urma testării alcoolscop fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice şi al stabilirii alcoolemiei, fiind cercetat pentru furt în scop de folosinţă, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Zece temerari înscrişi pentru recuperarea crucii de Bobotează, la Brăila

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel