Vă aduceți aminte de Tokio Hotel? Ce s-a întâmplat cu membrii trupei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Tokio Hotel este o trupă pop-rock/alternative rock din Germania, fondată în 2001 de solistul Bill Kaulitz, chitaristul Tom Kaulitz, toboșarul Gustav Schäfer și basistul Georg Listing. 

Bill și Tom Kaulitz sunt gemeni identici și membrii proeminenți ai trupei de rock germană Tokio Hotel. Născuți pe 1 septembrie 1989 în Leipzig, Germania, cei doi frați au devenit cunoscuți pe scena muzicală internațională la o vârstă fragedă.

Bill Kaulitz

Stil și imagine: Bill este cunoscut pentru stilul său excentric și androgin, adesea comparat cu glam rock-ul anilor '80. Cu coafuri elaborate, machiaj dramatic și ținute unice, a devenit rapid un icon al modei și al stilului personal.

Carieră solo: În 2016, Bill a lansat un proiect solo sub numele de „Billy”, explorând un stil muzical diferit față de Tokio Hotel.

5. Captura In... (whatsapp-image-2024-06-25-at-17-46-33_68652600.jpg)

Tom Kaulitz

Stil și imagine: Tom a adoptat un stil mai casual și relaxat, cu influențe hip-hop evidente, purtând adesea haine largi, șepci și dreadlocks. Este cunoscut pentru abilitățile sale la chitară și pentru energia sa pe scenă.

Viață personală: Tom s-a căsătorit cu modelul și prezentatoarea TV Heidi Klum în 2019. Relația lor a atras atenția mass-media datorită diferenței de vârstă și statutului lor de celebrități.

2. Captura In... (whatsapp-image-2024-06-25-at-17-46-34_07784900.jpg)

Tokio Hotel a câștigat numeroase premii și recunoașteri, inclusiv MTV Europe Music Awards și Echo Awards. Muzica lor a influențat o generație de fani și a stabilit un nou standard pentru trupele rock germane în mainstream-ul internațional.

4. Captura In... (whatsapp-image-2024-06-25-at-17-46-34-1_71157200.jpg)

Cei doi frați au bătut de curând palma cu Netflix pentru cel mai nou reality-show.

"Kaulitz & Kaulitz" este un reality show disponibil pe Netflix din 25 iunie, care oferă o privire intimă și captivantă în viața gemenilor Bill și Tom Kaulitz, membri ai trupei Tokio Hotel. Show-ul explorează atât aspectele profesionale, cât și personale ale vieților lor, punând accent pe dinamica lor unică și pe relația strânsă dintre frați.

Viața în Los Angeles: "Kaulitz & Kaulitz" este filmat în mare parte în Los Angeles, orașul în care frații locuiesc. Spectatorii pot vedea cum este viața lor într-un oraș vibrant și plin de oportunități.

Cariera muzicală și proiecte: Show-ul documentează munca lor continuă cu Tokio Hotel, inclusiv sesiuni de înregistrare, repetiții și turnee, oferind o perspectivă asupra provocărilor și bucuriilor carierei muzicale.

3. Captura In... (whatsapp-image-2024-06-25-at-17-46-33-1_58360900.jpg)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel