Uzina de la MIOVENI schimbă conducerea. Noul director vine de la uzina din Brazilia

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 17 dec 2021, 17:13 | Categorie: Economie

Începând de la 1 februarie 2022, Carlos Carrinho va fi numit în funcția de Director Executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi Coordonator al Platformei Industriale Dacia Mioveni.

În vârstă de 55 de ani, Carlos Carrinho este în prezent Director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universității Federale din Rio de Janeiro, specializarea Inginerie Navală, şi deținător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carlos Carrinho a lucrat începând din anul 1999 în industria de automobile, deținând funcții de conducere în perimetrul industrial, în cadrul companiilor Volkswagen şi Jaguar Land Rover, înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

Fostul director pleacă în Maroc

Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care va fi, de la 1 februarie 2022, Director al uzinelor din Tanger și Casablanca (Maroc).

„Mă bucur să mă alătur echipelor uzinei de la Mioveni, uzina leagăn a mărcii Dacia.

O uzină recunoscută în cadrul Renault Group pentru performanța industrială şi pentru nivelul de calitate a fabricației. Sunt nerăbdător ca, împreună cu viitorii colegi, să lucrăm pentru a crește în continuare competitivitatea şi atractivitatea produselor noastre”, a declarat Carlos Carrinho.

Citește și: Noi reguli privind BONURILE de masă, CADOURILE și VOUCHERELE de VACANȚĂ

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience