Usher va fi premiat pentru întreaga carieră la ediția din 2024 a premiilor BET Awards

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Usher va primi prestigiosul Lifetime Achievement Award la ediția din 2024 a premiilor BET Awards.

Miercuri, oficialii rețelei au anunțat că artistul cunoscut pentru hit-ul "Yeah!" va fi onorat cu acest premiu, care „comemorează pionierii industriei care au avut un impact profund asupra culturii și industriei de divertisment”, în cadrul unei ceremonii organizate pe 30 iunie.

„Relația dintre BET și Usher se întinde pe mai multe decenii, de la multiplele sale apariții în cadrul emisiunii 106 & Park, până la recenta câștigare a trofeului pentru Artistul Anului la cea de-a 55-a ediție a NAACP Image Awards”, a declarat Connie Orlando de la BET într-un comunicat. „De la hiturile sale de top, spectacolele electrizante și vocea sa inconfundabilă până la mișcările și sunetul său caracteristic, Usher continuă să influențeze cultura, stabilind noi standarde pentru industria muzicală și pentru excelența negrilor. Așteptăm cu nerăbdare să creăm un line-up uimitor pentru a-i aduce un omagiu acestei icoane globale.”

Invitați surpriză vor urca pe scenă într-un spectacol special dedicat carierei lui Usher.

În vârstă de 45 de ani, pe numele real Usher Raymond IV, nu a comentat încă știrea.

Printre laureații anteriori ai premiului BET Lifetime Achievement Award se numără Whitney Houston, Prince, Queen Latifah, Mary J. Blige, Lionel Richie și Busta Rhymes.

Premiile BET din 2024 vor avea loc la Teatrul Peacock din Los Angeles. Drake conduce în topul nominalizărilor, cu șapte nominalizări la toate categoriile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel