Un român, parte din galeria lui Inter Miami. "De când a venit Messi, stadionul e plin"

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Inter Miami
Facebook Inter Miami

Mircea Şerban, un român stabilit de 30 de ani în SUA, face parte din galeria lui Inter Miami încă dinaintea venirii la club a lui Lionel Messi. 

“Noi suntem din 1992 în America. Am fost la Campionatul Mondial de fotbal. Este o comunitate foarte mare de români acolo. Suntem răsfiraţi. Avem restaurant românesc", a declarat Mircea Şerban pentru Fanatik

Fanii argentinieni, clienţii lui Mickey 

“Le plac foarte mult cârnaţii româneşti. Că sunt proaspeţi, plus condimente şi usturoi. Nu e carne congelată. De mititei nici nu mai zic. E greu să faci aceeaşi combinaţie. Avem măcelar din România.

Avem de toate. Bere nici nu mai zic. Le găseşti şi la distribuitorii americani. Există şi multe vinuri româneşti. Nu prea mai vin românii să stea. Vin în vacanţă şi pleacă. 

Avem două biserici ortodoxe mari. este demult biserica. Eu le-am făcut podeaua. Am pus porţelan acum 20 de ani în biserica românească. În ţară vin o dată pe an, de Sărbători. De Crăciun, de Paşte“, a mai declarat bărbatul, poreclit Mickey. 

Venirea lui Messi a animat meciurile lui Inter Miami 

“Mergem la meci de obicei. Avem echipă acum, Inter. Mergem cu 3-4 ore înainte de meci. Avem bere românească acolo, Timişoreana, cârnaţi româneşti. Este o organizaţie în care ne strângem, Messi 305. 

Sunt mai mulţi argentinieni, suntem puţini români. Nu prea vin românii, sunt ocupaţi. Mai este un profesor de aici, Cristi, dar el merge cu altă galerie, nu cu noi. 

E cel mai frumos cu argentinienii. Erau şi înainte. Veneau 2-3.000 de oameni la stadion, acum este full. Sunt 22.000 de locuri. Au adăugat 4.000 de locuri într-o săptămână. 

Nu mai fac faţă. A înnebunit Miami de când a venit Messi. Un bilet era 29 de dolari. Pentru tot sezonul am dat 150 de dolari. Dar pentru că este cerere mare, poţi să le revinzi. 

Nu este ilegal. Le dai cu 200-300 sau 500 de dolari. Există loje private, cu 14 persoane, aia costă 30.000 de dolari. Au scaunele în faţa lojei. Alea nu s-au vândut niciodată pînă să vină Messi. Acum sunt vândute. Acolo stau acum LeBron James, Kim Kardashian, Serena Williams, actorii. Ei nu vor să interacţioneze cu publicul.

Dar noi mergem în tribună. Mergeam şi înainte, nu doar când a venit Messi. Dar eram puţini, eram cam 3.000. O să facă stadion Beckham. Deja este în plan. O să fie stadion de 60.000 de locuri. Următorul se joacă pe Hard Rock (n.r. cel mai mare stadion din Miami)", a declarat bărbatul. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel