Un pui de cățel din Bragadiru, adoptat de o familie de japonezi

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Social
FOTO: Facebook @ Nicușor Dan
FOTO: Facebook @ Nicușor Dan

O familie de japonezi, din București, a adoptat un pui de cățel de la adăpostul ASPA Bragadiru.

Un cățel care se afla la adăpostul ASPA Bragadiru a fost adoptat de o familie de japonezi, a scris edilul Capitalei, Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook, recomandându-le iubitorilor de animale să adopte cățeii din centrele Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) Bragadiru şi Mihăileşti sau de la unul dintre târgurile de adopţii pe care Primăria Municipiului Bucureşti le organizează prin ASPA.

”Membrii familiei au venit iniţial la târgul de adopţii organizat de ASPA, dar pentru că nu au găsit acolo ceea ce îşi doreau au vizitat şi adăpostul din Bragadiru, unde le-au fost prezentate mai multe variante de căţei.

Un căţel în vârstă de trei luni a reuşit să-i cucerească pe toţi, în special pe cei trei copii ai familiei, cu care s-a împrietenit rapid. Adopţia a fost realizată cu succes, după ce toţi paşii pentru o adopţie responsabilă au fost parcurşi", a scris Nicuşor Dan.

Potrivit edilului, anul trecut au fost adoptați peste 1.300 de căței din adăposturile ASPa, dar și pirn intermediul târgurilor și evenimentelor organizate.

”Toți cățeii ASPA care sunt propuși spre adopție au toate procedurile legale îndeplinite, sunt deparazitați intern și extern, vaccinați, microcipați și, dacă vârsta o permite, sterilizați”, a mai scris Nicușor Dan.

Vezi și: Sfaturi pentru cei care adoptă un câine de la adăpost

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel