Un nouă mostră de profesionalism: Polițistă, anchetată pentru că și-a uitat pistolul într-o benzinărie

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O polițistă de la Secția 9 din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei benzinării. 

După ce, la parada de 1 Decembrie, Jandarmeria Română ne-a arătat care este nivelul de pregătire, acum a venit rândul Poliției să se pună într-o situație jenantă.

Polițista a intrat în toaleta unei benzinării, iar la ieșire și-a uitat arma din dotare în toaletă. Agentul de poliție s-a întors după câteva minute, dar nu a mai găsit arma.

”În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliție din cadrul Secției 9 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a intrat in toaletă unei benzinării, unde a uitat arma din dotare.
În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul.

Au fost alertați polițiștii aflați în teren și pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in același spațiu.

Armă aruncată pe un teren viran

După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiști au identificat o femeie, care a plecat cu arma. Ulterior, polițiști au descoperit că pistoul a fost aruncat pe un teren viran

Atât femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit armă, cât și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Față de agentul de poliție, prin structura de control intern, au fost declanșate cercetări. Agentul de poliție este încadrat în structura DGPMB din anul 2018”, transmite Poliția. 

Kilograme întregi de aur, confiscate de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel