Situații jenante la parada de 1 Decembrie: Nesincronizare la defilarea din Cluj / În București, un jandarm a căzut de pe cal în timp ce încerca să-l încalece

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

De ziua Națională a României, un jandarm a fost surprins căzând de pe calul pe care încerca să-l încalece, în timp ce plutonul de jandarmi, care participa la defilarea de la Cluj Napoca, a fost total nesincronizat.

Imaginile postate pe rețele sociale arată că plutonul de defilare al Jandarmeriei este total nesincronizat, arată DCNews.

Mai mult, în video se observă cum unul dintre jandarmi încearcă să țină pasul cu restul colegilor din primele rânduri, însă la scurt timp se desincronizează.

Vezi defilarea Jandarmeriei de la minutul 42.29:

Jandarmeria Română își cere scuze pentru defilare

Jandarmeria Română își cere scuze public după ce defilarea de la Cluj-Napoca a fost un adevărat fiasco, jandarmii care au participat la defilare fiind nesincronizați, scrie DCNews.

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, anunță Jandarmeria, potrivit Mediafax.

În București, Un jandarm a căzut de pe cal în timp ce încerca să-l încalece

Un utilizator de pe Facebook a surprins niște imagini cu un jandarm care, după ce s-a chinuit să încalece un cal, a căzut de pe acesta. Ba mai mult, respectivul era să fie rănit de animal. Incidentul a avut loc în zona Piața presei Libere, în timp ce la Arcul de triumf avea loc parada de Ziua Națională a României.

Jandarmeria Română a reacționat printr-un comunicat în care precizează că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel