Un nou scandal la Dinamo. Noii patroni ar vrea să scoată suporterii din conducere

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Program Doar Dinamo Bucureşti
Facebook Program Doar Dinamo Bucureşti

Considerat de mulţi viitorul patron al lui Dinamo, Adrian Tomşa ar vrea să îndepărteze suporterii din conducerea clubului, dacă va prelua acţiunile. 

Constantin Anghelache este convins că intrarea în faliment a lui Dinamo este doar o chestiune de timp.

„Eu am tras un semnal de alarmă de mult timp, dar nimeni nu m-a ascultat și nimeni nu m-a contactat să asculte un sfat și de pe la mine, cel care a gestionat în trecut o insolvență la Dinamo.

Însă, acum Dinamo este în moarte clinică și este ținută cu încăpățânare la aparate. Zăvăleanu mai are doar tricourile jucătorilor, fotbaliștii mai au doar ghetele de fotbal, iar Mihăescu mai are doar fluierul de antrenor la gât. Asta este toată averea lui Dinamo. În rest doar datorii.

Vine Tomșa? Hai să fim serioși! Cine credeți că e nebun să preia un club cu atâtea datorii, cele care s-au strâns chiar și în perioada insolvenței. Echipa asta nu are stadion, nu are nici măcar un teren unde să își joace acasă meciurile de pregătire, nu are bani de salarii și de transport, nu are antrenor, nu are conducător de club pe partea sportivă, nu are un autocar al ei, nu mai are nimic. Are un lot, cel care te face să de gândești doar la salvarea de la retrogradare, nu la promovarea în Liga 1.

Tomșa ăsta nu o să vrea să conducă Dinamo niciodată cu suporterii la aceeași masă. Suporterii vor putea rămâne eventual socios, dar nu mai pot rămâne ei în conducerea echipei ca să decidă. Dacă a ajuns galeria să dea afară antrenorii, dar tot galeria să aducă alți antrenori, atunci e grav. Și niciun alt patron nu o să îi vrea pe suporteri în conducere. Ați văzut ce s-a întâmplat cu suporterii în conducere? Unde a ajuns Dinamo? A ajuns cumva în Liga Campionilor? Nu, Dinamo a retrogradat”, a spus Anghelache, citat de Prosport.

Sunt trei echipe Dinamo. Ionel Dănciulescu: Suporterii se vor asocia cu aceasta

Dinamo Bucureşti a retrogradat în Liga a doua în acest sezon, însă nu este singura Dinamo în existenţă. 

"Echipa din Liga a 2-a și echipa domnului Badea sunt echipe de mulți ani. Mă refer la Dinamo din 1948 și la cea a lui Badea care are vreo șapte-opt-zece ani în Liga a 4-a. Echipa din Liga a 3-a, a CS-ului, a fost facută pentru a garanta construirea noului stadion. Echipa aceasta poate promova până în Liga a 2-a, mai departe nu îi permite legea.

Popa (n.r. Ionuț Popa, președintele CS Dinamo) s-a întâlnit cu Zăvăleanu, dar nu au rezolvat nimic, din cauza legislației. Nu te poți asocia cu o echipă care are datorii la stat. Acești jucători de la CS ar fi continuat activitatea la FC. A fost cineva din conducerea lui Dinamo care s-a opus. Noi am vrut să ajutăm de fiecare dată.

Dinamo din Liga a 2-a va rămâne Dinamo. Suporterii se vor asocia cu această echipă și credeți-mă că nimeni nu se va duce la echipa CS-ului. Mie chiar îmi pare sincer rău. Chiar sufăr cu adevărat și mi-aș dori să existe o soluție. Să vină cineva cu bani și să pună lucrurile pe picioare", a spus Dănciulescu, fostul atacant al lui Dinamo, la Fotbal Club.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel