Un nou robot vorbitor incredibil îi oferă lui Elon Musk un alt motiv de îngrijorare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Elon Musk s-a poziționat în fruntea revoluției inteligenței artificiale, dar concurenții roboți înfiorător de avansați îi dau bătăi de cap.

Un robot vorbitor ciudat de avansat i-ar putea da lui Elon Musk "un alt motiv să urască OpenAI", după ce și-a arătat capacitățile impresionante.

Magnatul Tesla a co-fondat brandul susținut de Microsoft în 2015, dar a plecat trei ani mai târziu. De atunci, el nu și-a ascuns neîncrederea față de acest brand, care este responsabil pentru descoperiri tehnologice precum ChatGPT. Contul X (fostul Twitter) al lui Musk conține valuri de critici la adresa companiei, condusă de fostul coleg Sam Altman.

Iar un nou robot produs de Figure - un startup care a încheiat un parteneriat cu OpenAI - ar putea să îi dea acum mogulului din domeniul tehnologiei un motiv în plus de îngrijorare. O înregistrare video publicată de companie arată un om care poartă o conversație cu robotul, care sună natural, în care i se cere mașinii să identifice la ce se uită.

"Văd un măr roșu pe o farfurie în centrul mesei, un uscător, cești și o farfurie, iar tu stai în apropiere cu mâna pe masă", se aude robotul Figura 01 spunând cu o voce neașteptat de umană.

Omul cere apoi ceva de mâncare, iar Figura 01 îi întinde mărul. "Deci ți-am dat mărul pentru că este singurul element comestibil pe care ți l-am putut oferi de pe masă", poate fi auzit Figura 01 spunând.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel