Un nou film de Martin Scorsese va apărea în cinematografe începând cu luna octombrie

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Martin Scorsese
Martin Scorsese

Noul proiect al câștigătorului de Oscar, Martin Scorsese, "Killers of the Flower Moon", va ajunge în cinematografe începând cu luna octombrie.

Filmul îi are în distribuție pe Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro și Jesse Plemons.

Bazat pe o poveste adevărată, filmul este un hibrid de dramă polițistă western mixat cu povestea tumultoasă de dragoste dintre Ernest Burkhart (DiCaprio) și Mollie Kyle (Gladstone), cei doi protagoniști.

"La începutul secolului al XX-lea, petrolul a adus averi consistente populației regiunii Osage din America, care au devenit peste noapte printre cei mai bogați oameni din lume", se arată în sinopsisul oficial al filmului. "Bogăția acestor americani nativi i-a atras imediat pe interlopi, care au manipulat, escrocat și furat cât mai mulți bani din Osage, înainte de a recurge la crimă."

Un nou trailer a fost lansat miercuri, împreună cu data de lansare a filmului, care va fi pe 6 octombrie în anumite cinematografe din America și la scară mai mare pe 20 octombrie, când va fi difuzat la nivel global pe Apple TV+.

"Killers of the Flower Moon" este coregizat de Scorsese și Eric Roth, filmul este bazat pe best-seller-ul omonim al lui David Grann.

De curând, cunoscutul regizor a vorbit despre o altă producție interesantă la care lucrează în prezent.

Martin Scorsese anunță un nou film despre Isus

Aflat într-o vizită în Italia cu ocazia Festivalului de la Cannes, în cadrul căreia regizorul american, cunoscut şi pentru înclinaţiile sale religioase, s-a întâlnit cu papa Francisc şi a anunţat că va realiza un film despre Isus, informează revista Variety.

"Am răspuns la apelul lansat de papă către artişti în singurul fel pe care eu îl cunosc: imaginând şi scriind un scenariu pentru un film despre Isus", a anunţat Martin Scorsese în timpul unei conferinţe de presă la Vatican, potrivit mai multor surse. "Şi sunt pe cale să încep să îl realizez", a adăugat cineastul american, sugerând că acesta ar putea fi următorul său film.

<iframe id="ytplayer" type="text/html" width="640" height="360"  src="https://www.youtube.com/embed/EP34Yoxs3FQ"  frameborder="0"></iframe>

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel