Un italian a fost scutit de o condamnare de 30 de ani la închisoare pentru că e obez

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Donald Tong/ Pexels
Fotografie de la Donald Tong/ Pexels

Un bărbat din Italia, condamnat pentru uciderea iubitei sale, va fi scutit de restul pedepsei de 30 de ani pentru că e obez. 

Un italian în vârstă de 36 de ani va fi scutit de restul pedepsei de 30 de ani de închisoare primită în 2019 pentru uciderea iubitei sale deoarece suferă de obezitate morbidă, iar alimentaţia din închisoare i-ar putea pune viaţa în pericol, a decis săptămâna aceasta un tribunal din Torino, transmite sâmbătă agenţia ANSA care citează cotidianul La Repubblica.

Dimitri Fricano, din Biella, a ucis-o pe Erika Preti, în vârstă de 28 de ani, în iunie 2017, în timpul unei vacanţe în Sardinia, înjunghiind-o de 57 de ori pentru că aceasta îl certase că a lăsat prea multe firimituri pe patul de hotel.

Instanţa a decis că Fricano poate părăsi o închisoare din Torino deoarece este "incompatibil cu regimul penitenciar", după ce greutatea sa a crescut de la 120 de kilograme la momentul arestării la peste 200 de kilograme, ceea ce îi îngreunează deplasarea.

Totodată, încarcerarea îl împiedică să urmeze o dietă, au dispus judecătorii.

Fricano îşi va ispăşi restul perioadei de detenţie în arest la domiciliu, într-un oraş din apropiere de Biella, scrie Agerpres. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience