Un fost polițist declară că Meghan Markle a fost amenințată cu moartea când era membru activ al Familiei Regale

Autorul articolului: Elena Didilă | Dată: 30 noi 2022, 17:24 | Categorie: Știri
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a primit ameninţări cu moartea "dispreţuitoare" când ea şi soţul ei erau încă membri activi ai Familiei Regale britanice, a anunţat un înalt oficial al poliţiei.

Neil Basu, un responsabil al poliţiei din Londra, a afirmat că a fost nevoit să facă faţă unor ameninţări cu moartea credibile împotriva ducilor de Sussex din partea unor militanţi de extremă dreaptă, când era şef al poliţiei antiteroriste, potrivit Agerpres.

Afirmaţiile ofiţerului de poliţie, făcute într-un interviu difuzat marţi seara pe Channel 4, survin în timp ce Prinţul Harry şi-a exprimat în mod constant temeri pentru siguranţa familiei sale când locuiau în Marea Britanie.

Meghan, o actriţă americană, şi Harry, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, au decis în 2020 să se distanţeze de familia regală şi s-au mutat în Statele Unite. În cadrul unui interviu uluitor din martie 2021, cuplul a adus acuzaţii de rasism şi insensibilitate la adresa familiei regale.

Neil Basu, care părăseşte poliţia din Londra după 30 de ani de serviciu, a descris ameninţările primite de cuplu drept "dispreţuitoare şi foarte reale". "Am avut echipe care au investigat, oameni au fost urmăriţi penal pentru aceste ameninţări", a adăugat el.

Citește și:

Regele Charles i-a interzis lui Meghan să vină cu Harry la Balmoral: „Nu este potrivit ca ea să fie aici într-un moment dificil”

După ce regina Elisabeta a murit joi la vârsta de 97 de ani , fiul ei a devenit rege Carol al III-lea.

Potrivit presei britanice, acesta ar fi fost cu mama sa când aceasta a murit.

Prinții William, Edward, Andrew și Harry au ajuns la Balmoral și mulți au fost surprinși că urmașii Elisabetei nu au venit cu soțiile lor. Presa britanică a scris că, atunci când au fost anunțati că regina se simte rău, atât Harry, cât și Willam se îndreptau spre Balmoral împreună cu soțiile lor Kate și Meghan, iar un purtător de cuvânt din Sussex a confirmat că Meghan va fi acolo. 

Totuși, asta nu s-a întâmplat. Presa susține că Charles i-a spus lui Harry că nu ar fi bine ca Meghan să vină și că numai membrii apropiați ai familiei ar trebui să fie alături de Elizabeth. 

„Charles i-a spus lui Harry că nu este corect sau potrivit ca Meghan să fie la Balmoral în acest moment dificil. S-a explicat că nici Kate nu va merge și că ar trebui să se limiteze cu adevărat la familia apropiată. Charles a spus foarte, foarte clar. că Meghan nu ar fi binevenită”, este declarația sursei pentru presa britanică. 

Citește mai mult AICI.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite