Regele Charles i-a interzis lui Meghan să vină cu Harry la Balmoral: „Nu este potrivit ca ea să fie aici într-un moment dificil”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Prinții William, Edward, Andrew și Harry au ajuns la Balmoral și mulți au fost surprinși că nepoții Elisabetei nu au venit cu soțiile lor.

După ce regina Elisabeta a murit joi la vârsta de 97 de ani , fiul ei a devenit rege Carol al III-lea.

Potrivit presei britanice, acesta ar fi fost cu mama sa când aceasta a murit.

Prinții William, Edward, Andrew și Harry au ajuns la Balmoral și mulți au fost surprinși că urmașii Elisabetei nu au venit cu soțiile lor. Presa britanică a scris că, atunci când au fost anunțati că regina se simte rău, atât Harry, cât și Willam se îndreptau spre Balmoral împreună cu soțiile lor Kate și Meghan, iar un purtător de cuvânt din Sussex a confirmat că Meghan va fi acolo. 

Totuși, asta nu s-a întâmplat. Presa susține că Charles i-a spus lui Harry că nu ar fi bine ca Meghan să vină și că numai membrii apropiați ai familiei ar trebui să fie alături de Elizabeth. 

„Charles i-a spus lui Harry că nu este corect sau potrivit ca Meghan să fie la Balmoral în acest moment dificil. S-a explicat că nici Kate nu va merge și că ar trebui să se limiteze cu adevărat la familia apropiată. Charles a spus foarte, foarte clar. că Meghan nu ar fi binevenită”, este declarația sursei pentru presa britanică. 

Cu toate acestea, regele Carol a dezvăluit în primul său discurs, ținut din noua sa poziție  că vrea să fie în relații bune cu fiul și soția sa . „Vreau să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan în timp ce aceștia continuă să-și construiască viața în străinătate”, a spus Charles. 

Harry și Meghan s-au mutat în Statele Unite și relațiile lui cu membrii familiei sunt foarte tensionate . 


Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel