Ultima masă: Ce au savurat starurile înainte de a pleca dintre noi

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ultima masă: Ce au savurat starurile înainte de a pleca dintre noi
Ultima masă: Ce au savurat starurile înainte de a pleca dintre noi

Deși erau venerați ca zei, și ei resimțeau nevoia de odihnă, hrană și alte necesități umane. Așadar, este firesc să ne întrebăm ce au consumat la masă înainte de a părăsi această lume?

Chiar și muzicienii geniali, care au trăit vieți în care nu au acordat o atenție strictă unui program alimentar, au fost nevoiți să mănânce ca toți ceilalți. De fapt, adoptarea unui stil de viață sănătos nu a fost o prioritate pentru ei, ceea ce a dus la dispariția lor prematură.

John Lennon

În deceniul anilor '60, John Lennon era un membru al trupei The Beatles, una dintre cele mai de succes formații muzicale din istorie. După plecarea sa din trupă, John a avut o carieră solo prolifică, compunând hituri memorabile precum "Imagine" și "Give Peace a Chance". Ulterior, s-a retras din industria muzicală pentru o perioadă de cinci ani pentru a se dedica creșterii fiului său, Sean.

Pe data de 8 decembrie 1980, ziua sa tragică, John Lennon a avut o zi plină de activități în calitate de superstar muzical. Înainte de a se prezenta la o ședință foto cu fotografa Annie Leibovitz la sediul revistei Rolling Stone, el a acordat un interviu de trei ore unui post de radio. Înainte de aceste activități, Lennon a luat micul dejun la Café La Fortuna, un restaurant situat în apropierea casei sale. La micul dejun, el a consumat ouă Benedict. Apoi și-a continuat ziua, luând prânzul la Stage Deli, unde a ales un sandviș cu carne de vită. Din păcate, acesta a fost ultimul lucru pe care l-a savurat înainte de a fi împușcat de către Mark David Chapman. John Lennon avea 40 de ani la momentul tragicului incident.

Elvis Presley

În august 1977, Regele Rock & Roll era deja supraponderal și, drept urmare, fusese pus pe o dietă care să-i mai scadă din excesul de kilograme. Însă nu era capabil s-o țină. Pe 16 august, a comandat niște înghețată de la bucătarul lui și a primit pe loc o porție de înghețată formată din patru cupe și șase prăjiturele.

Câteva ore mai târziu, nu putea dormi în timp ce se afla în pat cu Ginger Alden. Suferind de constipație, s-a dus la baie. În timp ce răsfoia cartea „A Scientific Search for the Face of Jesus” pe „tron”, a suferit un infarct fatal. Elvis a fost pronunțat mort la 42 de ani.

Michael Jackson

În seara zilei de 24 iulie 2009, Michael Jackson, cunoscut și ca Regele Pop, a ieșit din dormitorul său dintr-o vilă închiriată din Beverly Hills, California, pentru a lua masa împreună cu copiii săi. Artistul i-a cerut bucătarului său personal, pe nume Kai Chase, să pregătească un preparat ușor, dar sănătos din punct de vedere nutritiv. Astfel, bucătarul a pregătit ton, o salată organică și câte un pahar de suc de portocale cu morcov pentru fiecare.

Jackson s-a întors acasă în jurul miezului nopții și, fiind incapabil să adoarmă, medicul său personal, Conrad Murray, i-a administrat mai multe doze de sedative puternice pe parcursul nopții. La ora 22:40 a zilei de 25 iunie, în urma insistențelor lui Michael, Murray a decis să-i administreze și Propofol, un anestezic folosit în timpul intervențiilor chirurgicale. Doar două minute mai târziu, la vârsta de 50 de ani, cântărețul nu mai respira.

Freddie Mercury

Pe 23 noiembrie 1991, liderul trupei Queen a anunțat, printr-un comunicat de presă, că avea SIDA și că se afla în ultimele stadii ale bolii. 24 de ore mai târziu, Freddie era mort.

În timp ce trăgea să moară în patul său, partenerul lui, Jim Hutton, încerca să-i dea să guste dintr-un mango. Cântăreațul de-abia mai putea înghiți și aproape că se înecase cu fructul, însă gustul de mango a fost ultimul lucru pe care l-a simțit înainte de a-și da ultima suflare, la 45 de ani.

Micheal Hutchence

În data de 21 noiembrie 1997, Michael Hutchence, liderul trupei INXS, a luat masa la Flavour of India, un restaurant specializat în mâncăruri indiene, situat în suburbiile orașului Sydney, Australia. Chef-ul Hayat Mahamud a pregătit personal masa pentru Hutchence, care era un client fidel al localului.

În timp ce se afla însoțit de tatăl său și de mamele vitrege, Hutchence a comandat homari amestecați cu ghimbir tocat, ardei iute, ceapă și servite în coajă de cartof. Alături de acestea, oaspeții au savurat și filet tikka de pui și ciuperci saag aloo.

Trupul neînsuflețit al lui Michael a fost descoperit în camera sa de la hotelul Ritz-Carlton din Double Bay, Sydney, în ziua următoare, adică pe 22 noiembrie. Liderul trupei INXS a ales să își încheie viața la vârsta de 37 de ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel