UEFA, scuze oficiale pentru Bayern Munchen, după un comentariu legat de Julian Nagelsmann

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

UEFA a prezentat scuze oficiale clubului german Bayern Munchen. 

UEFA i-a cerut scuze clubului de fotbal Bayern Munchen, după o referire la fostul său antrenor Julian Nagelsmann în comentariul live pe site-ul forului european al partidei cu Manchester City, pierdută de bavarezi cu scorul de 0-3, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, transmite DPA.

UEFA a precizat că va pune capăt colaborării cu persoana responsabilă pentru text.

Mesajul a fost postat de un 'freelancer' care nu va mai lucra cu UEFA. UEFA şi-a cerut scuze în mod privat clubului Bayern Munchen, a precizat UEFA, într-un mail transmis miercuri DPA.

La scurt timp după ce City a marcat al treilea gol, prin Erling Haaland, în meciul de marţi seara, pe comentariul live de pe site-ul UEFA a putut fi citit în min. 80: Un bănuţ pentru gândurile lui Julian Nagelsmann în acest moment.

Nagelsmann, care a câştigat cu Bayern toate cele opt meciuri anterioare din Liga Campionilor în acest sezon, a fost demis pe 24 martie. Conducătorii lui Bayern s-au temut pentru obiectivele clubului în acest sezon şi în viitor şi l-au adus pe Thomas Tuchel când echipa era în cursă pentru o triplă.

Tuchel a câştigat ambele meciuri din Bundesliga şi are un avans minim faţă de Borussia Dortmund, dar echipa a fost eliminată din Cupa Germaniei în faza sferturilor şi riscă să iasă din Champions League în aceeaşi fază dacă nu va reuşi un miracol la Munchen, săptămâna viitoare, scrie Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel