U2 este ”ON AIR” pe TikTok: Trupa și-a lansat ultima piesă

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Trupa irlandeză U2 şi-a deschis un cont pe reţeaua de socializare TikTok şi, pentru a marca acest moment, a postat miercuri o nouă piesă, "Your Song Saved My Life", care va face parte din coloana sonoră a viitorului film de animaţie "Sing 2", relatează EFE.

Continuarea la popularul film "Sing" (2016) va fi lansată pe 28 ianuarie anul viitor.

În acest sequel, Bono, carismaticul solist al U2, îşi împrumută vocea personajului "Clay Calloway", o legendară vedetă rock care trăieşte izolat, de la moartea soţiei sale în urmă cu un deceniu.

Protagonistul filmului "Buster", a cărui voce îi aparţine lui Matthew McConaughey, va încerca să-l convingă pe Clay să revină pe scenă.

Până atunci, fanii U2 vor putea asculta "Your Song Saved My Life" pe TikTok, platforma pe care s-a înscris săptămâna aceasta celebrul cvartet irlandez şi pe care şi-a postat discografia, urmând exemplul altor giganţi ai muzicii, precum Led Zeppelin, ABBA sau Taylor Swift.

”Deep Cut” cu melodiile de pe "Achtung Baby"


Utilizatorii reţelei de socializare vor putea avea acces în următoarele zile şi la o colecţie de videoclipuri din spectacolele membrilor U2, care doresc astfel să sărbătorească 30 de ani de la lansarea "Achtung Baby", cel de-al şaptea album al lor.

Albumul, care a fost lansat pe piaţă la 18 noiembrie 1991, este considerat unul dintre cele mai bune ale trupei U2.



Alături de legendarul "The Joshua Tree" (1987), albumul "Achtung Baby" a marcat o nouă direcţie pentru trupa rock, prin încorporarea unor influenţe ale muzicii disco şi electronice.

Citește și: Mașina rămasă parcată în același loc timp de jumătate de secol a devenit simbolul unui oraș din Italia / VIDEO

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel