Mașina rămasă parcată în același loc timp de jumătate de secol a devenit simbolul unui oraș din Italia / VIDEO

radiodcnews Team | Dată: 04 noi 2021, 10:37 | Categorie: Lifestyle
Sursă foto: Captură YouTube
Sursă foto: Captură YouTube

O mașină care aparține unui pensionar italian din orașul Conegliano a devenit un simbol și e vizitată de turiști.

Mașina unui pensionar italian a devenit atracție locală după ce a fost parcată timp de 47 de ani în același loc, în orașul Conegliano din nordul Italiei.

Lancia Fulvia din 1970 este deținută de Angelo Fregolent, un fost comerciant în vârstă de 94 de ani, relatează Cnews, citată de Mediafax.

În 1974, Fregolent și-a parcat mașina pentru ultima dată pe strada Zamboni, chiar în fața chioșcului pe care îl deținea împreună cu soția sa, la parterul casei. Folosită ca spațiu de depozitare, mașina nu a mai fost mutată timp de aproape jumătate de secol. După pensionare, Angelo Fregolent nu a considerat de cuviință să mute vehiculul.

De-a lungul anilor, mașina a devenit un adevărat simbol al orașului Conegliano. Turiștii vin să-i facă poze și locația sa este menționată pe Google Maps.

Însă frumoasa poveste s-a încheiat pe 20 octombrie, când mașina a fost mutată de o camionetă de remorcare din cauza unor lucrări. Angelo Fregolent a fost de acord, cu o condiție: ca Lancia sa „să nu fie tratată ca o epavă”.

Antreprenorii locali o vor restaura înainte de a o expune în oraș.

„M-aș bucura să o văd prezentată așa cum merită”, a declarat Angelo Fregolent presei italiene.

Ce este triunghiul negru din mijlocul Pacificului, surprins de Google Maps

Pentru majoritatea oamenilor, Google Maps este un instrument util pentru a ajunge din punctul A în B, dar pentru un grup mic de oameni curioși, este o sursă de mistere.

Dacă te uiți suficient de atent, poți găsi imagini ciudate care par a ascunde ceva dincolo de realitate, sau pot fi doar semne că Google Maps nu funcționează corect. Oricare ar fi adevărul, dezbaterile pe care le provoacă sunt aprinse. Zilele trecute, o imagine postată pe Google Maps cu ceea ce pare a fi o „gaură neagră” în Oceanul Pacific a devenit o adevărată controversă pe Reddit, relatează Insider.

„Ce naiba e asta? Nu seamănă deloc cu o insulă”, a scris un utilizator.

Mai mult internauți au crezut inițial că imaginea este cenzurată de Google, pentru că acolo s-ar afla o bază militară. „Pare cenzurat dintr-un motiv oarecare”, a scris KorvisKhan. Această ipoteză nu ar fi un lucru neobișnuit, deoarece pe Google Maps sunt multe baze militare și închisori care apar blurate, pentru a ascunde orice informații despre locațiile respective și structura bazelor.

„Ar putea fi un vulcan subteran care dă culoarea neagră, presupunând că nu este o gaură. Cel mai probabil este rocă magmatică”, a presupus un alt utilizator (citește continuarea AICI).

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite