Ce este triunghiul negru din mijlocul Pacificului, surprins de Google Maps

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ce este triunghiul negru din mijlocul Pacificului, surprins de Google Maps / Foto: Google Maps
Ce este triunghiul negru din mijlocul Pacificului, surprins de Google Maps / Foto: Google Maps

Află în articol ce este triunghiul negru din mijlocul Pacificului, surprins de Google Maps.

Pentru majoritatea oamenilor, Google Maps este un instrument util pentru a ajunge din punctul A în B, dar pentru un grup mic de oameni curioși, este o sursă de mistere.

Dacă te uiți suficient de atent, poți găsi imagini ciudate care par a ascunde ceva dincolo de realitate, sau pot fi doar semne că Google Maps nu funcționează corect. Oricare ar fi adevărul, dezbaterile pe care le provoacă sunt aprinse. Zilele trecute, o imagine postată pe Google Maps cu ceea ce pare a fi o „gaură neagră” în Oceanul Pacific a devenit o adevărată controversă pe Reddit, relatează Insider.

„Ce naiba e asta? Nu seamănă deloc cu o insulă”, a scris un utilizator.

Mai mult internauți au crezut inițial că imaginea este cenzurată de Google, pentru că acolo s-ar afla o bază militară. „Pare cenzurat dintr-un motiv oarecare”, a scris KorvisKhan. Această ipoteză nu ar fi un lucru neobișnuit, deoarece pe Google Maps sunt multe baze militare și închisori care apar blurate, pentru a ascunde orice informații despre locațiile respective și structura bazelor.

„Ar putea fi un vulcan subteran care dă culoarea neagră, presupunând că nu este o gaură. Cel mai probabil este rocă magmatică”, a presupus un alt utilizator.

Ce este triunghiul negru din mijlocul Pacificului, surprins de Google Maps

În cele din urmă, locul misterios de pe Google Maps a fost identificat - este Insula Vostok, aflată la nord-est de Noua Zeelandă. Aparține Republicii Kiribati, o națiune insulară din Pacificul Central, care include 33 de atoli și insule de corali. Și faptul că imaginea este de culoare neagră poate fi, de asemenea, clarificată.

Vezi și: Mini-Centrala nucleară care va fi construită în România. La ce costuri și câtă energie va produce o centrală SMR

„Ceea ce vedeți ca negru este de fapt verde foarte închis, este o pădure foarte densă formată din arbori Pisonia.”, a scris un alt internaut.

Există o mulțime de alte imagini ciudate care pot fi găsite pe Google Maps și aproape întotdeauna există o dezbatere intensă cu privire la ele. Oamenii de obicei lansează tot felul de teorii, care mai de care mai ciudate. Astfel de subiecte sunt urmărite atent și de conspiraționiști.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel