Tyla a vorbit despre comparațiile cu Britney Spears: Sunt deja obositoare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: captură video YouTube @Tyla
FOTO: captură video YouTube @Tyla

Tyla consideră că aceste comparații cu Britney Spears „devin plictisitoare”.

După ce cântăreața de 22 de ani a lansat videoclipul piesei sale „Water” în octombrie anul trecut, fanii au remarcat rapid asemănările cu videoclipul iconic al lui Britney Spears din 2001, „I'm A Slave 4 U”.

Deși inițial nu a fost deranjată de comparație, Tyla este acum frustrată de referințele continue la Britney atunci când se vorbește despre ea.

Într-un interviu acordat revistei Dazed, Tyla a declarat: "Sincer, când oamenii fac aceste comparații, de cele mai multe ori nu există nici măcar o referință."

Tyla consideră că comparațiile cu Britney Spears „devin plictisitoare”.

„Niciodată nu este vorba de «Fă ca videoclipul să arate complet așa». Devine plictisitor acum,” a declarat Tyla, referindu-se la asemănările dintre videoclipul ei pentru „Water” și cel iconic al lui Britney, „I'm A Slave 4 U”.

Interpreta hitului „Overdue” a subliniat că ea și echipa sa încearcă mereu să inoveze cu videoclipurile lor. Îi place să se înconjoare de oameni cu „idei noi și proaspete”.

„Avem atât de multe lucruri cool în acest moment, creativi noi. Îmi place să lucrez cu oameni care au idei noi și proaspete,” a spus Tyla.

Ea a explicat că coregrafia videoclipurilor sale este rareori planificată în prealabil, fiind adesea rezultatul unor grupuri de „oameni la întâmplare” care se exprimă spontan.

„Chiar și dansurile pe care le creăm sunt literalmente realizate de oameni la întâmplare, care fac ceea ce simt pe moment și care prind contur, iar acum lumea le adoptă,” a adăugat Tyla.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel