Tudor Chirilă: Eșecul cel mai mare este Vama Veche

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Tudor Chirilă: Eșecul cel mai mare este Vama Veche
Tudor Chirilă: Eșecul cel mai mare este Vama Veche

Tudor Chirilă a vorbit despre despărțirea trupei Vama Veche.

"Eșecul cel mai mare este Vama Veche, că ne-am despărțit și n-am reușit să ajungem la un numitor comun vizavi de ceea ce vrem să facem. Pe de altă parte dacă Vama Veche nu s-ar fi despărțit nu cred că ar fi fost atât de intrată așa, o trupă când se desparte rămâne așa, o chestie agățată, publicul zice: "Ce mișto ar fi fost să mai fie împreună", și atunci ai intrat cumva într-o mică legendă, dacă rămâneam împreună probabil ne stingeam ușor, așa a fost ca o relație din aceea care a ars foarte puternic, ne-am certat și ne-am despărțit.

N-a fost ok și poate mai puteam să facem ceva mare împreună, fiecare trebuie să-și asume partea de vină și eu am avut o mare parte de vină în despărțire, dar cred că am avut și o parte mare de contribuție la Vama Veche. E foarte complicat, dar acesta este un regret, că poate am fi putut face mai mult pentru a ne suporta să mergem mai departe împreună.

Oricum fanii s-au împărțit, asta era clar, am trecut peste eșecul acela, și cred că o să trecem toți. Mi-aș dori cel puțin să facem un proiect și sper ca la un moment dat să se întâmple, să re-înregistrăm discul "Am să mă întorc bărbat", în așa fel încât noi să fim proprietarii lui. Pentru că acum nu suntem noi proprietarii lui și n-am putut nici să-l răscumpărăm, dar discul nu e nicăieri, adică... Casa de discuri care îl are nu îl foloește, nu există pe streaming, spotify, apple. Există pe youtube pus de cineva, de un user pus cândva, nici măcar pe canalul Vama Veche și nu mi se pare deloc ok. Vrem să-l tragem la nivel de 2023 și ar fi un proiect frumos care ar reuni o parte din trupă că nah, fără Traian, Vama Veche nu e Vama Veche", a povestit Tudor Chirilă într-un podcast.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel