Tudor Chirilă a înţepat-o pe Clotilde Armand, după ridicarea unui Ferrari parcat neregulamentar: Doar un exerciţiu de PR. Hai să nu manipulăm

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Social
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Tudor Chirilă a trimis săgeţi către Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, după ce aceasta s-a lăudat cu ridicarea unui Ferrari parcat neregulamentar. 

"Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Proprietarul acestui autoturism Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1.

PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1", a scris Clotilde Armand pe Facebook la începutul săptămânii. 

Chirilă a reacţionat rapid: Doar un exerciţiu de PR

Tudor Chirilă a răspuns printr-un comentariu la postarea primarului şi a spus că este doar un exerciţiu de imagine, nicidecum un semn că se mişcă lucrurile în Sectorul 1. 

"Mie ăsta mi se pare doar un exercitiu de pr. În ziua în care aţi ridicat acest Ferrari, pe bretelele de pe bulevardul Aviatorilor (şi ăsta e doar un exemplu) maşinile sunt parcate în “spic” muşcând din mai bine de o jumătate de trotuar. Ok, s-a ridicat un Ferrari, în timp ce zeci de alte mărci n-au nicio treabă.

Ştim bine că Poliţia Locală e depăşită, nu spun că e vina dumneavoastră exclusiv, dar hai să nu manipulăm percepţia folosind exemple izolate care sunt mai degraba excepţia decât regula. Dumneavoastră nu sunteţi responsabilă pentru nesimţirea cetăţenilor, dar echipa dumneavoastră de comunicare e responsabilă pentru postările care hrănesc ideea că există o reformă a aplicării legii în sectorul 1. Nu, deocamdată nu există. Poate în viitor şi cu mai multe instrumente decât ridicări sporadice şi postările aferente în social media", a transmis Chirilă.

Armand nu se lasă 

"Am văzut că postarea de ieri cu ridicarea autoturismului Ferrari, parcat pe trecerea de pietoni, a iscat multe discuții în spațiul public - un aspect bun zic eu. Continuăm să ridicăm mașinile parcate pe trecerile de pietoni, staționate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în: spitale, școli și sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate. Spun asta ca să nu mai existe unele comentarii. Ridicăm fiecare mașină parcată ilegal. Sigur, capacitatea actuală de ridicare a mașinilor nu este așa cum mi-aș dori și este subdimensionată. Dar am o veste proastă pentru șoferii care aleg să parcheze ilegal. În ultima perioadă am făcut demersuri pentru a accelera această activitate de ridicare: am extins programul de lucru pentru echipele implicate în această acțiune, pregătim alte trei autoutilitare de ridicat mașini, este nevoie de un echipament special, și instruim șoferii pentru cursurile de macaragii. Nu vom face niciun rabat, legea trebuie respectată de toată lumea! Nesimțirea trebuie sancționată. Iar trotuarul este pentru oameni, nu pentru mașini.

PS: Din luna mai până în prezent am ridicat peste 130 de autoturisme. Iar suma totală încasată a fost de 54.550 lei, cu o valoare medie a încasărilor de 420 lei/mașina.

PS: Înțeleg că-au trezit unii politicieni din PNL și PSD supărați foc pentru că am ridicat ieri un autoturism Ferrari parcat pe trecerea de pietoni. Gest frumos! Supărarea lor însemnă că ne facem treaba cît se poate de bine. Adică facem ceea ce ei ar fi trebuit să facă de 30 de ani", a mai scris Armand.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel