Trupa rock Dogstar a lui Keanu Reeves anunță un turneu de vară în SUA

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Dogstar a anunțat turneul „Summer Vacation Tour 2024” în SUA.

Trupa rock - formată din basistul Keanu Reeves, chitaristul și vocalistul Bret Domrose, și toboșarul Rob Mailhouse - este în prezent în turneu în Europa. Acum, grupul a dezvăluit că și fanii americani vor avea șansa de a-i vedea pe scenă începând cu luna august.

Într-o declarație, trupa a spus: „Ne simțim cel mai bine aici, pe drum, interacționând cu fanii la aceste spectacole, așa că am vrut să continuăm!

„Pentru acest turneu în SUA, care va începe în august, plănuim să încercăm și câteva cântece noi. Sperăm să ne vedem acolo!”

Rob a intrat și el pe Instagram pentru a împărtăși emoția trupei.

Comentând sub postarea de anunț a celor de la Dogstar, el a scris: „Abia așteptăm să vă vedem pe toți! Vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul.

„Simțim asta de fiecare dată când urcăm pe scenă.”

După o pauză de 23 de ani, Dogstar a revenit în octombrie anul trecut pentru a lansa albumul „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees,” iar Keanu a sugerat că acesta este doar începutul.

Vorbind pentru Variety Music, actorul din 'John Wick' a spus: „Nu, nu, nu: vrem să mai facem un alt disc. Vrem să intrăm în studio, vrem să facem un turneu, vrem să cântăm, vrem să călătorim, vrem să avem spectacole grozave și să facem oamenii să se simtă foarte bine.”

Bret a adăugat că noua lor muzică este diferită de cea anterioară, subiectul fiind „puțin mai ușor.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel