Trupa Aqua după 26 de ani de la lansarea piesei "Barbie Girl"

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Trupa Aqua după 26 de ani de la lansarea piesei "Barbie Girl"
Trupa Aqua după 26 de ani de la lansarea piesei "Barbie Girl"

Aqua, trupa care a cucerit topurile muzicale în anii '90 cu hitul "Barbie Girl", se află din nou în centrul atenției și bucură de succes datorită colaborării lor cu filmul "Barbie".

Lene Nystrom, Rene Dif și clăparul Soren Rasted au revenit pe scenă și, în luna iunie, au avut un concert în New York alături de Paris Hilton. Aceștia se află acum în mijlocul unui turneu mondial, acompaniați de mai mulți instrumentiști. Singurul membru al trupei care nu s-a alăturat din nou celorlalți este chitaristul Claus Norreen.

Au trecut 26 de ani de când toată lumea cânta "I'm a Barbie girl, in the Barbie world, Life in plastic, it's fantastic", iar odată cu filmul de la Hollywood despre celebra păpușă, piesa e din nou actuală. 

La vârsta de 48 de ani, solista Lene se remarcă prin faptul că nu renunță la stilul său plin de culoare, păstrând ținutele excentrice și șuvițele de păr albastre, roșii sau verzi, precum și energia care a cucerit publicul acum mai bine de două decenii. În perioada 2001-2017, Lene a fost căsătorită cu colegul său din trupă, Soren.

Trupa Aqua a fost formată în 1989 și a lansat trei albume: "Aquarium" în 1997, "Aquarius" în 2000 și "Megalomania" în 2011.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel